Katalog dağıtımı devam etti

7/12 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen 33.Mobilya ve Dekorasyon Fuarı MODEF Fuarında toplu olarak basılan Katalogların yanı sıra, fuara çeşitli sebepler ile giremeyen 8 firmanın toplam 2.250 adet katalog dağıtımı MODEF Fuar binasında açılan reyonda gerçekleştirildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 15.04.2015
557
A+
A-

Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, yazılı basın açıklaması gerçekleştirerek, toplam 2bin 250 adet katalog dağıtımının gerçekleştiğini ifade etti.

 

2.250 KATALOG DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Fuarda yer bulamayan firmalarımızın katalog dağıtım hizmetini göreve seçildiğimiz 2010 yılından bu güne kadar geçen süre ve toplam 9 Fuarda aksatmadan yerine getirdik. Bu hizmeti yerine getirirken en büyük amacımız orta ve küçük esnaflarımızın fuar binasında yer bulamaması sonucunda yeni müşteri ve pazarlar ile buluşması nerdeyse imkansız bir hal almıştı. Bizde esnaflarımıza bu hizmeti vererek kataloglarını Yurt içi veya Yurt dışından fuarımızı ziyaret eden misafirlerimize kart karşılığında teslim ediyor  ve böylelikle yeni pazarlar bulmalarına katkı sağlıyoruz. 9.kez organize ettiğim bu hizmet sonucunda toplam 2.250 katalog dağıtımı gerçekleştirdik. Dağıtılan Katalog karşılığı alınan kartların taraması bitmez üzere bu işlem bittiğinde alınan firma kartları CD halinde kısa bir süre sonra firmalarımıza teslim edeceğiz. Fuarımız gerek katılımcılarımıza gerekse Odamız aracılığı ile kataloglarını dağıttığımız esnaflarımıza faydalı geçtiği düşüncesindeyiz.           Bahar aylarının başlaması ile birlikte fuar sonrasında Mobilya Sanayi bölgesinde hareketliliğin arttığı gözlenmekte bütün esnaflarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş