“Kayıtlar emniyette var”

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık geçtiğimiz günlerde medyada yer alan konuşmasına açıklık getirdi. Arık, “Dernek olarak burasını devir alıp taşındığımız tarihe kadar değişik işletmeciler döneminde işletmecileri de muzdarip eden ve hiç kimsenin tasvip etmediği olayların yaşandığını biliyoruz. Bu olayların kayıtları Zabıta ve Emniyet’in kayıtlarında var” diye konuştu.

Yayınlama: 23.03.2015
656
A+
A-

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz gerçekleştirdikleri olağan kongre sonrası kamuoyunda yer alan çeşitli konulara açıklık getirmek için basınla kahvaltılı toplantıda buluştu.

 

KİMSE HEDEF SEÇİLMEDİ






Toplantıda bir konuşma yapan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık şunları söyledi: Pazar günkü genel kurulumuzda yaptığım konuşmamdan sonra bazı pasaj esnafının rahatsızlık duyduğunu ve konuşmamın bir iki cümlesindeki ifadelerimin sosyal medya ve basında yayınlanmasından sonra tepki aldığını öğrenmiş bulunuyorum. Bu konudaki üzüntülerimi ifade etmek istiyorum. O konuşmamda kullandığım bir iki kelime de olsa uygun olmadığını fark etmiş durumdayım. Bahse konu ifade ile hiç kimse isim olarak hedeflenmemiştir. Sadece biz dernek olarak burasını devir alıp taşındığımız 26 Aralık 2011 tarihine kadar değişik işletmeciler döneminde işletmecileri de muzdarip eden ve hiç kimsenin tasvip etmediği olayların zaman zaman yaşandığını hepimiz ve özellikle pasajda işyeri işletmecilerinin yakın bilgilerinde ve hafızalarındadır. Hatta Zabıta ve Emniyet’in kayıtlarında bu olayların var olduğunu tahmin etmenin o kadar zor olmadığını da biliyoruzdur sanırım”

 

TAŞINDIĞIMIZ GÜN BİLE BIÇAKLAMA YARALAMA YAŞANDI

Pasaja taşındığımız günün akşamında bile kavga ve bıçaklı yaralama olayı yaşandı. Biz kararlı tutum ve duruşumuzla buranın gece ve gündüz ışıl ışıl olmasını sağlayabildik. Müstecir dayanmadı. Bayan personel çalıştıramaz olduk. Henüz karşıda bulunan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin özellikle kızların rahatsız edildiğini, taciz edildiğini, sık sık cam çerçevelerin kırıldığını sağır sultan bile duymuştu. Bütün bunlardan sonra bugün Meslek Yüksek Okulu öğrencilere ta Cerrah yolundan derneğimize gelip üye olmaktalar ve lokal hizmetlerinden yararlanmaktalar.

 

KONU KAPANMIŞTIR

Yönetim odasını biraz büyüterek 30 metrekarelik bir oda, bir de 2-3 kişinin namaz kılabileceği 6 metrekarelik bir özel oda yapmaya başlamamıza sanki pasajı işgal ettiğimiz havası yaratıldı. 2-3 kişinin öncülüğü ve kışkırtması ile imza toplandı. Hatır gönül imzalar da attırıldı. Derneğin pasaja gelmesiyle ekmek parası kazanmaya başlayan zemin kat tuvalet işletmecisi okur-yazar olmayan müstecire bile imza attırıldı. Biz kanun yönetmeliklere uyduk ve yapılan odayı yıktık ve mevcut odanın birkaç metrekare büyütülerek şikâyete sebep olan durumun ortadan kaldırılmasını sağladık. Aklı başında insanların kendilerine hiçbir zararı olmayan derneğimiz aleyhinde kampanyavari ve rencide edici davranışları da bizi üzdü. Konu kapanmıştır. Kimseye ne bir kinimiz ne de bir husumetimiz vardır. Kalplerimiz kırılmıştır. Kırılan kalplerimizi onaracak olanların yine komşularımız olması dileğiyle herkese sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş