Kaymakam’dan Doğanspor’a ziyaret

Kaymakam Ali Akça, 1. Amatör Play-Off Grubu’nda şampiyon olup Süper Amatör Lig’e yükselen İnegöl’ün en köklü kulüplerinden Doğanspor Kulübü yönetimi ile sporcularını ziyaret etti.

Yayınlama: 22.04.2016
418
A+
A-

Önceki akşam gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Ali Akça’ya, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Bursa Futbol Tertip Komite Üyesi ve İnegöl Futbol İlçe Temsilcisi Osman Gümüş de eşlik ettiler. Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Şiren, Semih Gülerer, Hüseyin Kurt, İsmail Ünsal, Hasan Eltutan ve Gökhan Emre ziyarette hazır bulundular. Kulüp yönetimi, ziyaretçi protokol üyelerine Doğanspor tesislerini gezdirip kulübün tarihi hakkında bilgiler verdiler.

 

AKÇA’DAN DOĞANSPOR’A BAŞARI TEMENNİSİ






Ziyarette kısa bir konuşma yapan Kaymakam Ali Akça, “Grup maçlarını şampiyon olarak tamamlayan ve İnegöl’ü önümüzdeki yıl Süper Amatör Lig’de temsil edecek olan Doğanspor futbol takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Doğanspor önümüzdeki yıl Süper Amatör Küme’de başarılı sonuçlara da imza atacağına inanıyorum” dedi.

 

KULÜP TARİHİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından Doğanspor’un emektarlarından Şükrü Kaplan ile kulüp binasında bulunan arşive bakıldı. Kaplan, Doğanspor tarihi ile ilgili bilgilerini ziyaretçilere aktardı.

 

80. YILDA ŞAMPİYON OLDUK

Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz, Kaymakam Ali Akça ve eşlik eden diğer ziyaretçilere; “Kulübümüzün 80. yılında şampiyon olmasından dolayı çok mutluyuz. Kulübümüzü ziyaretlerinizden dolayı yönetimim ve camiam adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş