Kazanılması gereken bir maçtı

Süper Amatör Küme A grubunda oynanan maçta Karadeniz Güvenspor deplasmanda Gemlik Çotanakspor’u 2-1 mağlup ederek ligde kalma umutlarını sürdürdü. Maçsonu açıklamalarda bulunan Güvenspor Tenik Direktörü İbrahim Oğuzay, “Kazanılması gereken bir maçtı” dedi.

Yayınlama: 18.02.2016
411
A+
A-

Maç sonu açıklamalarda bulunan Oğuzay, “Ligde bulunduğumuz durum itibariyle kazanılması gereken bir maçtı. Zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Maça da bu ciddiyetle hazırlandık. Maçın başında rakibimize istediğimiz baskıyı kurduk. Baskı sonucunda aradığımız golleri ikinci yarıda bulduk. Golden sonra bulduğumuz net golleri değerlendiremedik. 3. golü rakip ağlara gönderemedik. 3. golü bulabilseydik maçı erken bitirebilirdik. Son 10 dakika rakibin baskısını kırmakta zorlandık. Sonuçta 3 puan alan taraf biz olduk. Oyuncu arkadaşlarımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca bizi Gemlik deplasmanına kadar gelip destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gemlik Çotankaspor’a kalan maçlarında başarılar dilerim” dedi.

 

Pazar günü İnegöl sanayi sahasında saat 15.00 da karşılaşacakları İznikspor maçı ile alakalı konuşan Oğuzay “Bu hafta İnegöl de karşılaşacağımız İznikspor maçı bizim için önemli bir maç. Rakibimiz maçı kazanıp Play-Off iddiasını sürdürmek istiyor. Bizde ligde kalma umutlarımızı sürdürmemiz için mutlaka kazanmamız gereken bir maç. İznikspor maçında her maç olduğu gibi kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş