Keman kursları start aldı

İnegöl Halk Merkezi ve Roman Kültürünü Yaşatma Derneğinde keman kursları başladı. Hafta 4 gün verilecek olan kurs’un iki günü Halk Eğitim Merkezi’nde, diğer iki günü ise Roman Kültürünü Yaşatma Derneğinde programlanıyor.

Yayınlama: 10.10.2015
653
A+
A-

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, sadece keman kursu ile kalmayacaklarını önümüzdeki hafta da klarnet kurslarının başlayacağını ifade etti.

 

KLARNET KURSU HAFTAYA BAŞLIYOR






Önceki gün merkez binada başlayan keman kursunu ziyaret eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, bu yıl iki farklı müzik kursunu hayata geçirdiklerini belirterek, “Bu sene Halk Eğitim Merkezi olarak, iki farklı müzik kursumuzu daha hayata geçiriyoruz. Bunlardan bir tanesi keman kursumuz. Merkez binamızda Salı ve Perşembe akşamları olmak üzere keman kursumuzu başlattık. Yine bir grupta Romanlar Derneğimizde Pazartesi ve Çarşamba akşamları eğitim almakta. İki grup halinde kursumuz başladı. İnşallah sene sonunda pek çok kemancıyı eğitmenimiz Serkan Kurumlu, İnegöl’e kazandıracak. Bunun haricinde klarnet kursumuz olacak. İnegöl’de klarnete karşı baya bir merak var. Klarnet yöremizin vazgeçilmez çalgısıdır. O yüzden klarneti çalmak isteyen epey vatandaşımız var. Klarnet kursumuzda merkez binamızda Pazartesi ve Çarşamba akşamları olmak üzere önümüzdeki hafta başlayacak. Hem keman hem de klarnet kursuna katılmak isteyenler önümüzdeki haftaya kadar kayıt yaptırabilirler” dedi.

 

İYİ KEMANCILAR YETİŞTİRECEĞİZ

Keman eğitmeni Serkan Kurumlu ise, “Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Burhanettin Özdemir’in desteğiyle Pazartesi ve Çarşamba günü Roman Derneğinde, Salı ve Perşembe günü Halk Eğitim Merkezinde keman dersi verilmeye başlandı. İnşallah İnegöl’de iyi kemancılar yetiştireceğiz. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte çaba göstereceğiz. Kursların açılmasında bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş