Kırsal mahallelerde çalışmalar sürüyor

İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaptığı asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Hayriye Mahallesinde asfalt kaplama çalışmaları başladı.

Yayınlama: 15.09.2015
530
A+
A-

Hayriye mahallesinde yapılan asfalt kaplama çalışmalarını Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit yerinde inceledi.

 

HEDEFİMİZ; İNEGÖL’ÜN DÖRT BİR KÖŞESİNİ HİZMETLERİMİZLE İHYA ETMEKTİR






Kırsal mahallelere her geçen gün yeni bir hizmeti ulaştırdıklarını aktaran Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit yaptığı açıklamada; “Bugüne kadar kırsal mahallelerimizde köy konakları, meydan düzenlemeleri, köprü yapımları, tretuvar çalışmaları ve peyzaj çalışmaları gibi pek çok çalışma yaptık. Bu çalışmalarımızı aciliyet durumuna göre belli bir plan doğrultusunda yapmaya devam ediyoruz. Gerek ekiplerimizin tespit ettiği eksiklikler gerekse muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz; İnegöl’ün dört bir köşesini hizmetlerimizle ihya etmektir” dedi.

 

HAYRİYE MAHALLESİNDEKİ SOKAKLARDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Yiğit konuşmasının devamında; “Yaptığımız asfalt çalışmaları kapsamında ekiplerimiz bu hafta Hayriye Mahallesiyle Muratbey Mahallesi arasında kalan yolda ve Hayriye Mahallesindeki sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor. Hayriye Mahallemizde yapılan 5 kilometrelik yol çalışmamızda 750 ton mıcır, 30 ton astar, 50 ton asfalt kullanılarak çalışma tamamlanmıştır” dedi.

 

HER NOKTAYA HİZMET ULAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yiğit; “İnegöl Belediyesi olarak merkez ya da kırsal mahalle ayrımı gözetmeden ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş