Klasik şov İnegöl’de

6 Eylül İnegöl’ün düşman işgalinden kurtuluşu dolayısı ile klasik araba tutkunu İnegöllü işadamı Abdullah Ezim’in daveti üzerine İnegöl’e gelen Bursa Klasik Otomobilciler Derneği (BURKOD) üyeleri, Heykel Meydanı’nda düzenledikleri klasik araba şovu ile büyük ilgi topladı.

Yayınlama: 08.09.2014
939
A+
A-

Bursa Klasik Otomobilciler Derneği (BURKOD), 6 Eylül İnegöl’ün düşman işgalinden kurtuluşu dolayısı ile İnegöl’e gelerek Heykel meydanında klasik araç şovu yaptılar.

 

İNEGÖL’DE ZAFER GEZİSİ






Gerçekleştirilen programla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bursa Klasik Otomobilciler Derneği (BURKOD) Başkanı Zafer Ahmetoğlu şöyle konuştu: İnegöllü dostumuz Abdullah Ezim Beyin daveti üzerine İnegöl’ün kurtuluşu dolayısı ile buradayız. Etkinlikler yağmur sebebi ile iptal oldu ama biz gezimizi iptal etmedik, İnegöl’e bir zafer gezisi yaptık. Yenişehir de vardı planda. Oradaki etkinlikler de iptal oldu ve biz de akşama kadar İnegöl’de kaldık. Asıl İnegöl’deki etkinliğimiz önümüzdeki hafta İnegöl AVM’de olacak. Klasiksever bütün arkadaşları, İnegöllü dostları Pazar günü İnegöl AVM’ye bekliyoruz. Orada klasik otomobil şovu yapacağız. önümüzdeki hafta daha kalabalık olacak. Burada alanda görülen araçlar 1955 ile 1976 modele kadardır. Tümü Amerikan üretimi otomobillerdir. Dernek üyemiz Avrupa ve yerli otomobiller de var. Umarım önümüzdeki hafta onlar da katılım göstereceklerdir” şeklinde konuştu. Ahmetoğlu, alanda bulunan araçların 20 bin ile 120 bin dolar arası piyasa değerine sahip olduklarını da sözlerine ekledi.

 

KLASİKLER BİR HAFTA SONRA AVM’DE OLACAKLAR

İnegöllü işadamı Abdullah Ezim ise yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Bugün malumunuz 6 Eylül İnegöl’ün düşman işgalinden kurtuluşudur. Biz de Bursa’daki BURKOT’u İnegöl’e davet ettik. Arkadaşlarımız bugün Yenişehir’e biber festivali için yola çıktılar. Akşamüstü de onları İnegöl’de ağırlayarak hem bir köfte yedik hem de İnegöl’de bir tur attık. Sağ olsun arkadaşlarımız bizi İnegöl için manevi önemi olan bir günde kırmadılar, bu klasikleri İnegöllülerle buluşturduk. İnşallah 1 hafta sonra AVM’de yapılacak olan klasik araba günlerinde 30-40 araç ile İnegöl AVM’de olacağız.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş