Kuba Camii’nde sabah çorbası

Geçtiğimiz Pazar günü Kuba Camii’nde kılınan sabah namazının ardından, cami yetkilileri tarafından sabah namazına iştirak eden vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.

Yayınlama: 12.01.2016
1.180
A+
A-

Alanyurt Kuba Camii, 2016 yılında ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Sabah namazından sonra çorba ikramında bulunurken, İlçe Müftüsü Kazım Güzel’de etkinliğe katıldı.

 

Geçtiğimiz Pazar günü Kuba Camii’nde kılınan sabah namazının ardından vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu. Namazın ardından İlçe Müftüsü Bayram Canbey, sabah namazına iştirak eden vatandaşlara kısa süreli sohbette bulundu.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Alanyurt Kuba Camii İmam Hatibi Ahmet Çetin, “Alanyurt Yeni Mahalle Kuba Camiinde İlçe müftümüz Sayın Kazım Güzel hocamızın katılımlarıyla “sabah namazı buluşmasını” gerçekleştirdik. Sabah namazından önce Kuran-ı Kerimi anlama dersi yapıldı. Namazdan sonra tesbihatımız yapıldı ve akabinde Sayın Müftümüzün cemaatimize yönelik hoş sohbeti gerçekleşti. Sohbetten sonra çorba ve tatlı ikramında bulunduk. Rabbim emeği geçenlerden razı ve hoşnut olsun. Cennette de bu şekilde toplanmayı nasip eylesin” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş