Kurtuluşspor’da beraberlik üzdü

Deplasmanda Yenişehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Kurtuluşspor’da açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hüseyin Uuğurtçu, beraberliğe üzüldüklerini ifade etti.

Yayınlama: 09.12.2015
413
A+
A-

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yoğurtçu deplasman da Yenişehir Belediyespor ile oynadıkları maçın berabere bitmesinden üzüntü duyduklarını belirterek, “Takımımız Gürsu maçından sonra kalesini gole kapadı. Takım savunmamız çok iyi. Ofansif anlamda eksiklerimiz olduğunu fark ediyoruz ama bunları en kısa sürede çözeceğimize inanıyorum. Yenişehir karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduk. Rakibimize doksan dakika boyunca bir tek gol pozisyonu verdik. Yakaladığımız gol pozisyonları değerlendiremeyince sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık” açıklamasında bulundu.

 

Yoğurtçu Hafta sonu kendi sahasında karşılaşacakları Fethiye İdmanyurduspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “İnşallah bu hafta kendi evimizde karşılaşacağımız Fethiye İdmanyurduspor’u yeneceğiz. Tek amacımız bu maçtan galibiyetle ayrılmak. Bunun için yoğun biçimde çalışıyoruz. Bizim için çok önemli bir maç. Her 2 takım da galibiyet için sahada olacak ama maçtan kazanarak ayrılan taraf olacağız. Taraftarlarımızı hafta sonu Fethiye maçına bekliyoruz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş