Kurtuluşspor’da tek hedef galibiyet

Hafta sonu Duaçınar’ı ile karşılaşacak olan Kurtuluşspor’da tek hedef galibiyet.

Yayınlama: 16.10.2015
494
A+
A-

Geçen hafta ulusal yas nedeniyle ertelenen Süper Amatör Lig ve Birinci Amatör Küme karşılaşmaları, pazar günü oynanacak.

 

TERÖR SALDIRILARININ TÜMÜNÜ LANETLİYORUM






Kurtuluşspor Genel Kaptanı Muharrem Akan yaptığı açıklamada, “Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti ve birçok vatandaşımız yaralandı. Yaşanan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Bu vesileyle, insanlığın en kutsal ve birincil hakkı olan yaşama hakkına kast eden terör saldırılarının tümünü lanetliyorum. Barış ve kardeşliğe yönelik şiddetin hiçbir sebeple makul görülemeyeceğini bilinmesi gerekiyor.” Dedi

 

Akan bu hafta kendi sahalarında karşılaşacakları Duaçınar maçından alacakları galibiyet ile aldıkları yenilgiyi telafi etmeyi amaçladıklarını söyledi. Gürsuspor karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını ifade eden Akan, çok sayıda gol pozisyonuna girmelerine rağmen bunu maçın sonuca yansıtamadıklarını belirtti.

 

ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ

Duaçınar karşısında tek amaçlarının üç puan olduğunu kaydeden Akan, ”Gürsuspor deplasmanında Gol pozisyonuna girdiğimiz bir maçta sonuca gidemedik. Arzu ettiğimiz golleri atamadık. Puanla ayrılmamız gereken bu maçta yenilmek bizleri üzdü. Pazar günü İnegöl de oynayacak olduğumuz Duaçınar maçında galip gelerek, geçen haftaki yenilgiyi telafi edeceğiz. Bu maçta galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Duaçınarı karşısında alacağımız 3 puan ile tekrar bir çıkış yakalamak istiyoruz. Duaçınar maçına Taraftarlarımızı ve İnegöllü bütün futbol severleri bekliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş