Mahmudiye’de pompalı dehşeti

Mahmudiye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, alacak verecek meselesi nedeni ile bir kişi pompalı tüfeği ile işyerine kurşun yağdırdı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 01.05.2015
538
A+
A-

İddiaya göre A.A.’ya ait aracı uzun süre önce bir neden yüzünden alan R.B., kaza yaptı. Kaza nedeni ile A.A.’ya ait araçta maddi hasar meydana geldi. Araç sahibi kendi aracını tamir ettirdikten sonra, aracıyla kazan yapan R.B.’den hasar tutarını istedi.

 

KURŞUN SIKTI, HINCI ALAMADI ARABAYI SÜRÜKLEDİ






Hasar tutarını ödeyeceğini belirten R.B., uzun süre geçmesine rağmen herhangi bir ödeme yapmaması üzerine, A.A. durumu Avukat’a taşıdı. Avukatlık olduğunu öğrenen R.B., A.A.’ya ait işyerine bir kamyon ile geldi. İş yeri dışından pompalı tüfeği ile ateş etmeye başlayan Recep B., daha sonra geldiği kamyona binerek, kamyonun arka kısmı ile park halindeki A.A.’ya ait aracı sürükledi. Araçta maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

VATANDAŞLAR TEDİRGİN OLDU

Olayın yaşandığı anların tanıkları olarak Emniyet Ekipleri’ne bilgi veren vatandaşlar,  silah sesinden sonra tedirgin olduklarını ve korktuklarını belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş