Mahmut Doğru veda etti

Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Doğru, İnegöl’de görev yaptığı son 10 yılını değerlendirdi. Doğru, “Elimizden geldiği kadar üreticimizi bilgilendirerek, üretim seviyesini artırmaya çalıştık” dedi.

Yayınlama: 10.10.2014
942
A+
A-

Yenişehir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevinden 2004 yılında İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevi atanan Mahmut Doğru, 10 yıl sonrasında Bursa’ya atandı.

 

ÜRETİM SEVİYESİNİ ARTIRMAYA ÇALIŞTIK






İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binasının bahçesindeki kamelya da basın toplantısı düzenleyen Mahmut Doğru, “2004 yılından itibaren 10 yılı aşkın süredir İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yaptığını ifade ederek, “İnegöl tarımsal potansiyeli yüksek olan bir ilçe. Polikültür tarımın yapıldığı bir yer. Aynı zamanda İnegöl önemli bir ulaşım ağı üzerinde bulunuyor. Biz elimizden geldiği kadar, ekibimle beraber İnegöl çiftçimize üreticimize elimizden gelen desteği yapmaya çalıştık. 2004 yılından itibaren İnegöl’de görev yapmış olan kaymakamlarımızın destekleri oldu. Belediye başkanımız, il genel meclis üyelerimizin büyük destekleri oldu. Çok güzel projeler yaptık. Bağcılık, çilek, koyunculuk projelerini hayata geçirdik. Ayçekirdeğinin tescili konusunda çalışmalar yaptık. Tarım fuarlarının hayata geçirilmesinde kurum ve kuruluşlarımızın desteği ile çalışmalar yaptık. Burada bir kombinasyon sağlandı. Çiftçilerimizle olan gönül bağını uzun süre yaşatmaya çalıştık. Faaliyetlerimizin İnegöl halkına duyurulması, İnegöl tarımının Türkiye’ye duyurulmasında önemli destekler veren basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Kurşunlu mahallemiz şu anda Çilek ile anılır oldu. Meyveciliğimiz gelişti. 10 yıl önce 50 bin dekar alanda meyve üretimi yapılırken şu anda 100 bin dekar alanda meyve üretimi yapılıyor. Fidancılığımız gelişti. Bal üretimimiz arttı. Elimizden geldiği kadar üreticimizi bilgilendirerek, üretim seviyesini artırmaya çalıştık” diye konuştu.

 

PROTOKOLE TEŞEKKÜR

Hizmetlerin hayata geçirilmesinde destek veren protokole de teşekkür eden Doğru, “Kaymakamlarımız Erdoğan Bektaş, Durmuş Gençer, Aziz İnci ve halen Kaymakamlık görevini ifa eden Ali Akça’ya, Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, birlik başkanlarımıza, kooperatif başkanlarımıza, muhtarlarımıza, çiftçilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş