Manavlardan CHP’ye Ziyaret

İnegöl Manavlar Kültür ve Dayanışma Derneği, olağan kongresini gerçekleştirerek yeni başkan ve yönetim kurulunu seçen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Yayınlama: 11.01.2016
426
A+
A-

Geçtiğimiz akşam CHP İlçe Binasında gerçekleştirilen ziyarete CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve yönetim kurulunun ile İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdiler.

 

MANAV TATLISI İKRAM ETTİLER






Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, “Bu akşam Manavlar Derneği Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları teşkilatı ile birlikte, kısa bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl ilçe Başkanlığına seçilen Halil Büyükışıklar ve yönetim kuruluna ayrıca yeni seçilen gençlik kollarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Seydi ağabeyimizin meşhur manav tatlısı olan Kabak tatlısını ikram ettik. Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

ÖRF VE ANELELERİMİZİN DEĞERİNİ BİLİYORUZ

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ise, “İnegöl Manavlar Kültür ve Dayanışma Derneğinin bu nazik ziyaretinden ve Seydi ağabeyimizin meşhur kabak tatlısından dolayı teşekkür ediyoruz. İnegöl’ün en kapsamlı ve pozitif STK’sı olan manavları Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve 92 yıllık çınarı Cumhuriyet Halk Partisi’nde bizlerle birlikte, devletin bütünlüğü ve Misak-ı Milli sınırlarımızın korunması ilkesi ile, kaybettiğimiz Ata yadigârımız Süleyman Şah Türbesi’nin topraklarını geri almak için çalışmaya ve üye olmaya davet ediyoruz. Bu güzel coğrafyada örf ve anelelerimizin değerini biliyoruz. Anadolu’nun gerçek sahipleri sizlersiniz ve büyük Türkiye Cumhuriyeti sizlerin sayesinde var. Kurucusu olan CHP’de sizler için var olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş