MHP’DEN HÜKÜMET VE BELEDİYEYE ELEŞTİRİ

İnegöl Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram, yazılı basın açıklamasında bulunarak, çocuk istismarı ve bahar şenlikleri ile ilgili hükümet ve İnegöl Belediyesi’ni eleştirdi.

Yayınlama: 25.03.2016
411
A+
A-

Bayram yazılı basın açıklamasında, “İnegöl Belediyesinin bahar etkinlikleri kapsamında 25 Mart Cuma günü gerçekleştireceği Uluslararası Halk Oyunları gösterisi programı ile alakalı açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban; ‘’Baharın coşkusunu yaşayacağımız ve tam bir şölen havası içerisinde olacak bu özel geceye tüm hemşerilerimizi davet ediyorum’’ şeklinde akla aykırı açıklamalarda bulunmuştur. Sayın Taban, ülke kan ağlıyor siz ne baharından, ne şöleninden bahsediyorsunuz?”

 

“İnegöl Belediyesi’nin düzenleyeceği bu program tam bir vurdumduymazlıktır. Hatırlatmakta fayda görüyoruz. 25 Temmuz 2015 tarihinden bu yana toplam 300’ün üzerinde Asker ve Polisimiz şehit oldu. Ülkemizde bir yandan bombalar patlamakta yüzlerce masum vatandaşımız ölmekte. Diğer yanda sayısını bizim bile tutamadığımız şehitlerimiz toprağa düşmekte ve oluk oluk kan, sağanak sağanak gözyaşı akmaktadır. İnegöl Belediyesi ise vatandaşlarımıza baharın coşkusunu yaşatmak istemekte ve halkımızı uyutmak için şölen tertiplemektedir”






 

“Bir Allah’ın kulu çıkıp ta Karaman’da ki 45 erkek çocuğa tecavüz olayı ile açıklama yapmıyor. Gerçi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı açıklama yaptı. Ne mi dedi? Bir kereden bir şey olmaza getirten açıklamalarda bulundu. MHP’nin çocuk istismarlarının araştırılması ve önlenmesine yönelik araştırma komisyonu kurulması için yaptığı teklif AK Parti’li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. Evet, ülkede ne rezaletler yaşanıyor. İnegöl Belediyesi ise şölen düzenliyor.        Hiçbir şey güllük gülistanlık değil. Halkımızı uyutmaya çalışmaktan vazgeçin artık. İnegöl Belediyesinin böyle bir eğlence programı tertiplemesi akıl karı değildir. Haberlerde 1 dakikalık kendine yer bulan bu vatan için toprağa düşen şehitlerimizin kemikleri sızlamakta gazilerimizin ise adeta yüreği parçalanmaktadır. İnegöl Belediyesi yetkilileri olarak eğer içinizde birazcık vatan, bayrak ve şehitlik kavramına saygınız varsa bu programı iptal edersiniz” ifadelerine yer verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş