Miniklerden PSİKO’ya ziyaret

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeni ile Minik Ayaklar Kreş ve Anaokulu öğrencileri, Psiko-Tiyatro Derneğini ziyaret etti.

Yayınlama: 01.04.2016
415
A+
A-

 

Birbirinden farklı, beğeni toplayan oyunları İnegöl seyircisiyle buluşturmaya devam eden Psiko-Tiyatro Derneği, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde çocuklar ile buluştu.

 






 Minik ayaklar Kreşi, yönetici ve öğretmenlerin gözetiminde gerçekleşen ziyarette, çocuklar dernek çalışanlarının Dünya Tiyatrolar Gününü kutladı.

 

Ziyarette açıklamalarda bulunan Psiko-Tiyatro Derneği Başkanı Volkan Derman, “Tiyatro sevgi isteyen, umut yitimine yer vermeyen, tarih boyunca en zorlu koşullarda ve dönemlerde yeniden ve yeniden kendine çıkış yolu bulan, ayağa kalkmasını bilen, kişiliğini ve kimliğini sanatçı insanın özverisinden ve seyredenin olumlu algısından oluşturan bir sanattır. 7 Yıldır İnegöl’de tiyatronun adresi olan dernek, küçüklerden büyüklere toplumun her kesimine hitap eden oyunlarıyla halkımıza tiyatro bilincini aşılamak ve ilçemizde sanat algısını oluşturmak için önemli adımlar atıyor. Biz tiyatrocular için önemli olan bu günde, geleceğin mimarı olacak çocukları aramızda görmek bizi çok mutlu etti. Birlikte geçirdiğimiz süre zarfında onlara biraz olsun sanat sevgisi kazandırabildiğimize inanıyorum. Bu geziyi organize eden ve katılan herkese ince düşüncelerinden dolayı ekibim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Minik Ayaklar Kreşi Müdiresi Kader İnam ise, “Bu özel günde yıllardır İnegöl’de tiyatro adına büyük çaba harcayan Psiko-Tiyatro Derneğini ziyaret ederek, onların bugününü kutlamak istedik. Aynı zamanda çocuklarımıza küçük yaştan itibaren kazandırabileceğimiz olumlu duygulardan biri de sanattır. Sanatın kalbine gelerek çocuklarımız bunu yerinde tanıdılar ve Psiko-Tiyatro Derneği ekibinin tiyatrolar gününü kutladılar. Ben de tiyatro adına emek harcayan herkesin Dünya Tiyatrolar Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş