Mücahit Kardeşler Efendimizi unutmadı

Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle geçtiğimi gün dolu dolu bir anma gecesi düzenledi.

Yayınlama: 01.05.2015
829
A+
A-

İnegöl’de faaliyetlerini sürdüren Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği önceki gün Kutlu Doğum Gecesi düzenledi.

 

İnegöl Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen geceye yoğun bir katılım olurken gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Atilla Tepe geceye katılan misafirlere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.






 

Programda; Ahmet Gündüz derneğin faaliyetleri ile ilgili kapsamlı bir bilgilendirmede bulurken, ilçe halkını düzenledikleri programlara davet etti.

 

Gecede sahne alan ilahi sanatçısı Ender Tekin ilahileri ile geceye farklı bir renk katarken, gece Zehra Gündüz’ün kuran ziyafeti ve Ayşegül Tepe’nin 571 ezgisi ile devam etti. Gecede anlamlı bir tiyatro oyunu sergileyen küçük mücahitler güzel bir tiyatro gösterisi sahnelediler. Şair Mikail Gündüz’ün ‘Sevgili Peygamberim’ isimli şiirini ile Saliha, Sümeyye Tepe ve Sevilay Kaplan’ın okuduğu ‘40 yaşındasın’ şiiri duygulu anlar yaşattı.

 

Gecenin konuşmacısı Turgut Tepe hoş sohbeti ile güzel bir sohbete imza atarken, gece zikir gösterisi ve okunan veda hutbesi ile gece son buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş