Muhabbet Gecesi’nde salon taştı

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen “Muhabbet Geceleri” programı geçtiğimiz gün İnegöl Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Geceye katılanlar salona sığmadı.

Yayınlama: 09.02.2015
738
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 19.30’da İnegöl Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bazı belediye meclis üyeleri, Mehmet Zeyd Yıldız, Murat Gökşen, Mikail Şimşek, Bayram Büyükoruç, Hasan Nihat Sütçü, Ömer Faruk Elmas, İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yöneticileri, gönüllüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İshakpaşa Cami İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş’in Kur’an tilaveti ile başlayan programda, Mehmet Zeyd Yıldız ve Murat Gökşen yeni ilahilerini katılımcılar ile buluşturdu. Programın devamında yine İlahi sanatçısı Bayram Büyükoruç sahne aldı.






 

Mikail Şimşek’in Çanakkale’yi ve dostluğu konu aldığı programda, Hasan Nihat Sütçü’nün sosyal medya hakkındaki espirisel eleştirileri, katılımcılara tebessüm ettirdi. Son olarak yurt çapında çıktığı yarışmalarda birinci gelen Kum Sanat Göstericisi Ömer Faruk Elmas sahne aldı.

 

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İnegöl İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, muhabbetin hayatımızdaki öneminden bahsederek, geceye katılanlara teşekkür etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş