Muhtarlardan AK Parti’ye ziyaret

İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri yapılan genel seçimler sonrası Ak Parti ilçe Başkanlığını ziyaret etti.

Yayınlama: 02.01.2016
384
A+
A-

AK Parti binasında gerçekleştirilen ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Eşref Yiğit, Adil Kansu, Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman ve yönetimi katıldı.

 

Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Adem Demirel, Muhtarlar Derneğinin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.






 

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise, “yoğun geçen 2 seçim dönemi atlatmış bulunmaktayız. Gittiğimiz köylerde çok güzel karşılanmaktayız. Her mahallede sıkıntılarımız var. En çok ihtiyacı olan mahallelerden başlanarak tüm mahallelerimize hizmet götürmeye çalışmaktayız. Zaman içerisinde tüm sorunlar çözülecektir. Kış mevsimi nedeniyle kar yağışı başladı. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir. Şuanda 6 greyder köylerimizin yollarını açık tutmaya çalışmakta olup, kepçeleri ve kamyonların önlerine aparatlar yaptırılarak bunlarında kar açma araçlarına çevrildi” dedi.

 

ZAMANLA BÜTÜN SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

“Bize görev verildi komisyon kurduk” ifadeleri ile konuşmasına başlayan Adil Kansu, “Neticesinde tek çatı altında toplandı. Her yere hizmet götürüyoruz. İyi yoldayız, daha organize olduk. 45 – 50’ye yakın mahallemizde çocuk parkı kuruldu. Birçok mahallemizde parke taşları döşendi. Bunlar daha önce muhtarlarımız kendi imkânları ile yapıyordu. Şimdi biz yapıyoruz. Dipsizgöl, İskaniye, Lütfiye ve birçok mahallemizde sorunlar çözüldü. Ancak zamana ihtiyacımız var. Bizlere zaman verin bütün sorunları halledeceğiz. 1 Kasımda yapılan seçimlerde bizlere gösterdiğiniz teveccühten dolayı çok memnun kaldık. Bizde bu yakın ilgi ve alakaya karşılık hizmet etmek boynumuzun borcudur. İmkânlar dâhilinde bütün sıkıntılar giderilecektir. Partimizi ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

 

Son olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman,” Dernek olarak 1 Kasım seçimleri sonrası AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret etmiş bulunmaktayız. Seçim sonuçları İnegöl’ümüze ve memleketimize hayırlı olsun. Başta İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere, tüm Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Derneğimize göstermiş oldukları ilgiden ve yapmış oldukları tüm destekten dolayı teşekkürlerimizi borç biliriz. AK Parti ilçe Başkanımız Adem Demirel ve tüm yönetim kurulu üyelerimize vazifelerinde başarılar dileriz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş