Müteahhitlerden UEDAŞ’ın yeni müdürüne ziyaret

UEDAŞ’da geçtiğimiz hafta yaşanan görev değişikliğinin ardından göreve gelen Hasan Ali Yürük’ü İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Yayınlama: 11.09.2015
563
A+
A-

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeni başlayan UEDAŞ İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük’ü ziyaret ettiler.

 

OMUZ OMUZA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ






Ziyarette bir açıklama yapan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, şunları söyledi: “İnegöl Müteahhitler Derneği olarak görevine yeni başlayan UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük’e hayırlı olsun ziyareti için geldik. Kendilerine şahsım ve yönetim kurulum adına başarılar diliyorum. Aİnegöl hızla gelişen bir ilçe. İnegöl’de elektrik kurumu yani UEDAŞ’ın çok önemi var. İnegöl’de yılda 3 bin 500 tane konut yapıyoruz. 3 bin 500 konuta elektrik almamız gerekiyor. Bunun zamanında alınması, abonelik işlemlerinin hızlı bir şekilde yapılmasını talep ediyoruz. Bu konuda UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürlüğü güzel çalışmalar yapıyor. Son 7-8 aydan beri iyi bir yolda. İnşallah bu yolda daha güzel ilerlemenizi diliyorum. Biz İnegöl Müteahhitler Derneği olarak, UEDAŞ’la beraber omuz omuza çalışmak istiyoruz. Çünkü sorunlarımız aynı. Yılda 3 bin 500 konut yapıyoruz. Ama elektrik bağlanmadıktan sonra bir kıymeti yok. Bir de vatandaşlar elektriğin bağlanmamasını müteahhide bağlıyor. Gecikmeleri müteahhide mal ediyor. Bu tür gecikmelerin UEDAŞ tarafından kaynaklandığını biz vatandaşa anlatamıyoruz. Bize parayı verdiği için bizi suçlamak durumunda kalıyor. Biz de bu nedenle zaman zaman bu konuları gündeme getiriyoruz. Tabi ki İnegöl büyük bir ilçe. Altyapısı eskimiş durumda. Sizlere de bu anlamda hak veriyorum. UEDAŞ’ın personeli canla, başla çalışıyor. Ama ancak bu kadar oluyor. Tabi ki dileğimiz bundan sonra daha fazla yatırım ve çalışma olması. Biz İnegöl Müteahhitler Derneği olarak her zaman UEDAŞ’ın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Biz İnegöl’de STK’lar arasında en fazla çalışan ve İnegöl’ün ekonomisini canlandıran bir kurumuz. İnşaat sektörü biliyorsunuz dünyada en büyük sektör. Biz onun bir parçasıyız. Müteahhitlik önemli bir meslektir. Müteahhit ne kadar güçlü olursa, İnegöl’de o kadar güçlü olur. İnegöl müteahhidi ne kadar kazanırsa, o kadar da İnegöl kazanır.”

 

HEDEFLERİ OLAN BİR KURUMUZ

UEDAŞ İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük ise şöyle konuştu: “İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ile daha önce bölgemizde çalıştım. Zaten UEDAŞ İnegöl İşletmesinde İşletme Mühendisi olarak görev yaptığım için birçok yerde birlikte çözüm yolları oluşturduk. Dirsek temasıyla çalıştığımız bölgeler oldu. Bu konuda kendisine daha önceki çalışmalarından ve önümüzdeki çalışmalarımızda da bizlere destek vereceğini belirttiğinden dolayı memnunuz. Biz UEDAŞ olarak misyonu, vizyonu ve buna bağlı hedefleri olan bir kurumuz. Bu kurumunda İnegöl İşletmesi olarak ve bu İşletmeninde Müdürü olarak bayrağı devraldık. Hep daha iyiye gideceğimiz bu yolda yürümek istiyoruz. Bu yolda yürürken tabi ki, odağımız müşteri odaklı. Anlayışımız müşteri memnuniyeti. Ve bu anlayışla enerji dağıtımını en verimli şekilde yapabilmeyi hedefliyoruz. Bizim amacımızda bu. Tabi ki geçmişte de olduğu gibi hala devam eden sıkıntılarımız var. Bunların çözümüyle ilgili anlık çözümler, hızlı reaksiyonlar gösterebiliyoruz. Bazı konularda altyapımızın eski olmasından ve bu altyapının yenilenmesinin süreç alabileceğinden dolayı bazı konularda süreci beklememiz gerektiği oluyor. Müteahhitlerimizin yaptığı ve halkımızın hizmetine sunduğu binaların elektrik alınması süreciyle ilgili geçmişten günümüze değişen olaylar oldu. Bu olayların tamamında hep vatandaşa ve müşterimize yarar sağlayacak kararlar alınıyor. Lakin bu kararlar alındıktan sonra o süreçlerin oturması zaman alabiliyor ya da sancılı geçebiliyor. Ama bu süreçler oturduktan sonra emin olun ve birlikte de göreceğiz müşterilerimiz, vatandaşlarımız daha iyi ve daha kaliteli hizmet alacak. Zaten yönetmeliklerde de olsun, çıkan yasalarda da olsun hep bu odaklı yenileşmeler oluyor.”

 

Konuşmaların ardından İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, UEDAŞ İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük’e ziyaretin anısına çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş