Müzede sanat müziği gecesi

Uşşak makamında eserlerin yer aldığı repertuarla sahne alan Grup Nağme, Kent Müzesi salonunu dolduran sanatseverlere muhteşem bir akşam yaşattı.

Yayınlama: 01.01.2016
461
A+
A-

 

Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Jandarma Komutanı Uğur Baş ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ın da izlediği konserde Grup Nağme solisti Cem Taşkıner, uşşak makamındaki eserleri seslendirdi.

 






Konser’e Semahat Özdenses’in ‘Her Mevsim İçimden Gelir Geçersin’ ve ‘Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine’ adlı eserleriyle başlayan Taşkıner, ‘Geceler’, ‘Gamzedeyim Deva Bulmam’, ‘Unutamam Seni’, ‘Tutku’, ‘Sevgi Dolu Şu Gönlüm’, ‘Sorma Ne Haldeyim’, ‘Gözlerin Doğuyor Gecelerime’, ‘Telgrafın Telleri’ gibi uşşak makamında eserler seslendirdi.

 

Gecede Halil Eke kendi şiirini okuduktan sonra Selçuk Tekay’ın ‘Vurgun’ adlı eserini seslendirdi. Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da ’18 yaş’ şiirini seslendirirken; Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ‘Kara Tren’ adlı türküyü okudu. Aktaş, Türk Sanat Müziği’nin en güzel nağmelerini paylaşan Cem Taşkıner ve arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Geceye katılan Kaymakam Ali Akça da ‘Mehtaplı Gecelerde Hep Seni Andım’ adlı eseri başarıyla okudu. Akça, Türk Sanat Müziği ziyafeti için Grup Nağme’ye teşekkür etti.

 

Gecede 36.doğum gününü kutlayan solist Cem Taşkıner’e İnegöl Belediyesi Türk Müziği Korosu şefi Diler Yalaza ve koro arkadaşları tarafından doğum günü sürprizi de yapıldı. Taşkıner, doğum günü pastasını Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Jandarma Komutanı Uğur Baş ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile birlikte kesti. Gece İnegöl Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun da sahneye çıktığı ‘Telgrafın Telleri’ adlı eserle son buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş