Nakliyatçılar davetiye dağıtacak

35. MODEF Fuarı hazırlıkları devam ederken, MODEF Yönetim Kurulu Üyeleri ve nakliye firmaları sahipleri, düzenlenen kahvaltı programı ile bir araya geldi. Kahvaltıda programında açıklamalarda bulunan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, nakliye firmalarına fuar davetiyelerini vereceklerini ve nakliye işi için çalışan 450 aracın, davetiyeleri Türkiye’nin çeşitli yerlerine dağıtacağını ifade etti.

Yayınlama: 02.03.2016
515
A+
A-

MODEF Yönetim Kurulu Üyeleri ile nakliyat firma sahipleri, dün Botanik Park’ta düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler.

 

Mobilya’nın İnegöl’ün sosyal hayatını direk etkileyen bir sektör olduğunu ifade eden MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ “Bu sene 35.’sini düzenleyeceğimiz Mobilya Fuarı, 5-10 Nisan tarihleri arasında açılacaktır. Mobilya sektörü çok önemli sektördür. Şehrimizin ticaretini, sosyal hayatını direk etkileyen sektördür. Şehrimizin en önemli kuruluşlarından birisi de MODEF fuarcılıktır. MODEF fuarcılık sektörümüze uzun yıllardan beri önemli hizmetler sağlayan bir kuruluştur. Bunun yanında şunu da çok önemseyerek ifade ediyorum ki; İnegöl’ümüzün en önemli, en etkin kurumlarının başında da nakliyeciler gelmektedir. İnegöl mobilyacıları olarak tasarımlarımızla, ihracatımızla üretimimizle övünüyoruz. Kendimizi başarılı addediyoruz. Ama şu çok büyük gerçekliktir; bizim ürettiğimiz mobilyaların sevkiyatını yapan nakliyatçı firmalardır” dedi.






 

KUVVETLİ BİR AĞA SAHİBİZ

İnegöl’de mobilya ve nakliye firmalarının yaygın bir ağa sahip olduğunu vurgulayan Uğurdağ, “İnegöl olarak Türkiye’nin en kuvvetli, en yaygın nakliyat ağına sahibiz. Bu yandan da şanslıyız. Nakliyat firmalarımız sağ olsunlar profesyonel bir şekilde çalışıyorlar. Bizim ürettiğimiz ürünler tek tek firmalardan toplayarak, yine ülkenin birçok şehrinde bulunan mağazalarımıza tek tek dağıtıyorlar. Bu İnegöl mobilyası için çok büyük avantajdır. İnegöl haricinde bu işi bu şekilde yapan yoktur. Bizler İnegöl’de mobilya üreten firmalar olarak bunun farkındayız. Tüm mobilyacılar adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

 

NAKLİYE FİRMALARI DAVETİYE DAĞITACAK

MODEF fuarına katılımın daha fazla olması için bir kampanya başlattıklarını belirten Uğurdağ, “Bizler fuarlarla İnegöl mobilyasını dış şehirlere açıyoruz. İnşallah önümüzdeki ay 5-10 Nisan tarihleri arasında 35.’sini düzenleyeceğimiz Nisan Fuarımız var. Özellikle sevkiyat anlamında birlikte çalıştığımız nakliyat firmalarıyla tanıtım anlamında da kampanya başlattık. Biz firmalarımızdan 5 Nisan MODEF fuarının davetiye tanıtımı ile alakalı ricada bulunduk, firmalarımız da kabul ettiler. Biz nakliye firmalarımıza davetiyelerimizi vereceğiz. Onlarda her gittiği noktaya, girdikleri her mağazaya davetiyelerimizi ulaştıracaklar, fuarımızın tanıtımını yapacaklar. Bugüne kadar İnegöl mobilyasına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

MOBİLYA DURUNCA HAYAT DURUYOR

İnegöl’de mobilya sektörünün durduğu zaman hayatında durduğunu belirten İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ise, “Mobilya İnegöl için bir lokomotif. İnegöl’de mobilya durunca hayat duruyor. Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan çok düzgün bir mobilya ağına sahibiz ama bu bize yetmiyor. İnegöl’de mobilya sektörünün daha da canlanması için daha da çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Burada bulunan mobilya nakliyat firmaların sahipleri çok kutsal bir iş yapıyorlar. Burada sizlere çok işler düşüyor. İnegöl’de mobilya satılırsa, sizlerin de işleri olur ama lokomotif dursa maalesef İnegöl’de durur. Mobilyacı nakliyatçılardan rica ediyorum, bu davetiyelerle İnegöl’e fuara bir kişi daha çekerseniz, bir kişiye daha mobilya satarsak çok güzel günler göreceğiz” dedi.

 

FUAR ATEŞİ ALEVLENDİ

Yeni Fuar alanının İnegöl’de olması gerektiğini ifade eden Korkmaz, “İnegöl’de mobilya satılırsa buradaki bütün sektörler faydalanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız geçen sene fuarı Bursa’ya taşıyalım demişti. Kesinlikle sizin de razı gelmeyeceğini biliyoruz. Bu lokomotiften, berberi de faydalanıyor, oteli de faydalanıyor, buradan hepimiz faydalanıyoruz. İnegöl olarak büyük bir yeriz, büyük bir ilçeyiz. İlçe demeye dilimiz varmıyor ama büyük bir ilçeyiz. Hepimize düşen görev neyse mobilya ile alakalı elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş