O Ses Türkiye’de İnegöllü

Türkiye’ye mal olmuş sesler ve sanatçılar yetiştiren İnegöl’de bir genç katıldığı O Ses Türkiye’de jüri üyelerinin sesiyle etkiledi.

Yayınlama: 02.12.2015
459
A+
A-

O Ses Türkiye´nin 30 Kasım Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Keremcem Takım, ´Bir Derdim Var´ şarkısını seslendirdi. İnegöl’den katılan yarışmaya katılan Keremcem Takım, sesini beğenerek kendisine dönen Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise arasından Hadise´yi seçerek takımına dahil oldu.

 

İnegöl’den yarışmaya katılan Keremcem Takım, ´Bir Derdim Var´ parçası ile son anda jüri üyelerini etkilemeyi başardı. Son anda jüri üyeleri Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise’yi döndüren genç kısa süreli şok yaşadı.






 

Ebru Gündeş, “Nasıl bu kadar hakimiyet. Şarkıyı alıp öyle bir kavradın ki, tabi ki mor ve ötesi beklentisi olmazdı ama hakikaten muhteşemdi. Oldukça etkili bir performanstı. Kimse dönmesin diye sona bıraktım. Bana gelmen lazım.” Dedi.

 

Murat Boz ise, “Bana gelmen lazım” dedi.

 

Hadise ise, “Yakışıklısın, karizmatiksin. Çok yakışıyorsun sahneye. Gerçekten çok beğendim. Farklı bir havan var. Bu havan seçtiğin şarkıya yakışmış. Böyle bir yarışmacıyla çalışmaktan mutluluk duyarım.” Dedi.

 

Seçim öncesi açıklama yapan Keremcem Takım ise, “Gökhan ağabeyinde dönmesini çok isterdim. Biraz beni üzdü. Bir sebebi var. Hepinizi çok seviyorum. Hadise hanımı seçiyorum. Sebebi yabancı şarkı söylemek istediğim için… Hadise’yi seçtim.” Dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş