Olayın canlı tanığı konuştu “Gerçek silah değildi”

Hayvan Barınağı’nda yaşanan olay esnasında barınakta bulunan Arif Kardaş isimli vatandaş, sosyal medyaya yansıyan görüntülerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kardaş, “Gerçek silah gibi lanse edilmiş ama öyle bir şey yok. Ses silahı gibi bir şeydi zaten. Görüntü çok farklı algılanabilir ama öyle ateş etme gibi bir şey yok. Bunu net bir şekilde söylüyorum” dedi.

Yayınlama: 10.03.2016
798
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kardaş, “Bir arkadaşımla barınağı ziyaret ettim. Orada görevli hayvanlara yemek veriyordu. Kafeslerin içindeki köpekler yemek anında birbirlerine zarar vermeye başladı. Biri diğer köpeklere çok zarar veriyordu. Ben izlerken bile rahatsız oldum. O görevli arkadaş da fark etti olayı. Ellerini tel örgülere vurarak onları ayırmaya çalıştı. Köpekler şiddetli bir şekilde birbirine zarar verince, görevli arkadaş elinde bir silah ile geldi. Geldiğinde köpekler sakinleşmişti zaten o an. Tabancayı koyup işine devam etti yine. Diğer kafeslere devam ediyordu. Derken bir daha köpekler birbirine girmeye başladı. Görevli de koşarak geri geldi, tabancayı aldı. Tabanca zaten ses tabancasıydı. Zaten tabanca ses yapınca köpekler ayrıldı. İnanın bende o an rahatladım” dedi.

 

Konuşmalarına devam eden Kardaş, “Orada hayvanlara zarar verilmesi veya hayvan yaralama gibi bir durum yok. Sadece ses oldu ve hayvanlar birbirlerinden ayrıldı. Bir vatandaş olarak oradaki görevli personelin yaptığını bende yapardım. Zaten gerçek silah gibi lanse edilmiş ama öyle bir şey yok. Ses silahı gibi bir şeydi zaten. Görüntü çok farklı algılanabilir ama öyle ateş etme gibi bir şey yok. Bunu net bir şekilde söylüyorum” ifadelerini kullandı.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş