Özgür Gür Kurtuluşspor’da

Kurtuluşspor, futbola Doğanspor’da başlayan, daha sonra sırasıyla Kafkasspor ve Gençlergücü’nde forma giyen Özgür Gür’ü transfer etti.

Yayınlama: 18.08.2015
678
A+
A-

2012-2013 sezonunda Süper Amatör Küme Bursa şampiyonu olan Gençlergücünde yer alıp ve gol kralı olan Özgür Gür, 22 yaşında, forvet mevkisinde yer alıyor.

 

TAKIMIMA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM






Özgür Gür imza sonrası yaptığı açıklamada “İnşallah bu sezonda Kurtuluşspor da atacağım goller ile takımıma katkı sağlamak istiyorum. Atılan bu imzanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

KAZANMAK ARZUSUYLA MÜCADELE EDİYORUZ

Düzenlenen imza töreni ardından açıklama yapan Kurtuluşspor Genel Kaptanı Burak Kapdan ise, “Bizim öncelikli amacımız takımımızın süper amatör kümede başarılı olmasıdır. Tüm maçlarımıza bu amaçla çıkıyoruz. Her zaman maçlarımızı kazanmak arzusuyla mücadele ediyoruz. Bu yıl inşallah yaptığımız kaliteli transferlerin takıma katkı yapmasını istiyoruz. Süper Amatör Küme’de geçtiğimiz yıllarda gol kralı olmuş Özgür Gür’ü transfer ettik. Temenni ederiz ki, Özgür kardeşimiz yeni sezonda Kurtuluşspor da aynı başarıları gösterir. Taraftarlarımızdan da bu konuda bizi desteklemelerini istiyoruz. Biz başarılı olacağımıza inanıyoruz. Camia olarak yönetimimizle, taraftarımızla, futbolcularımızla, teknik heyetimizle bu hedef doğrultusunda kenetlendik. Gençlerimizin bize ciddi destekleri var. Ben herkese katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş