PLAY-OFF İÇİN GEREKEN; Mutlak 3 puan

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, Play-Off hedefi doğrultusunda kendisinden 1 puan geride bulunan ve Gümüşhanespor’u evinde ağırlayacak.

Yayınlama: 02.04.2016
424
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta son 8 haftadır bileği bükülmeyen ve 4 galibiyet 4 beraberlik sonucunda hanesine yazdırdığı 16 puanla Play-Off iddiasını ateşleyen Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, kendisinden 1 puan eksiği bulunan ve 1 sıra ardında yer alan Gümüşhanespor’u evinde ağırlıyor.

 

PLAY-OFF POTASI KARIŞIYOR






Ligde 5. sıradaki Ankaragücü ile aynı puanda bulunmasına rağmen averaj farkı ile Play-Off potasının dışarısında 6. sırada yer alan temsilcimiz İnegölspor, Ankaragücü’nün lider Manisaspor ile karşılaştığı haftada konuğu Gümüşhanespor karşısında galibiyet alırsa Ankaragücü’nün 3, Gümüşhanespor’un 4 puan üzerine çıkarak Play-Off potasında rahat bir nefes alacak.

 

EVDEKİ SON 3 MAÇ GALİBİYETLE BİTTİ

Temsilcimiz İnegölspor, ligde evinde 3 maçtır kazanırken yine evinde 8 maçtır kaybetmiyor, toplamda ise yine 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi.

 

REKABET ANALİZİ

İki ekibin rekabeti 2011-2012 sezonuna dayanıyor. İlk olarak 2011-2012 sezonunda 3. Lig’de karşı karşıya gelen iki ekibin İnegöl’deki maçlarından ev sahibi ekip sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılırken rövanşında ise 1-1’lik beraberlik hâkim oldu. 2013-2014 sezonunda 2. Lig’de yeniden karşı karşıya gelen 2 ekibin İnegöl’deki maçlarından konuk Gümüşhanespor 1-0’lık galibiyetle ayrılırken rövanşta ise bu sefer İnegölspor 1-0’lık skorla deplasman galibiyetini alan taraf oldu. 2014-2015 sezonunda 2. Lig’de Kırmızı Gruba düşen 2 ekibin Gümüşhane’deki ilk maçları 1-1 berabere biterken rövanşında ise İnegöl’de oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 1-0’la kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. 2015-2016 sezonunda Türkiye Kupası’nda karşılaşan iki ekibin İnegöl’de oynanan maçında ev sahibi ekip 1-0’lık skorla sahadan galip ayrılarak yoluna devam etti. Son olarak bu sezonunun ilk devresinde Gümüşhane’de karşı karşıya gelen iki ekibin müsabakaları 0-0 beraberlikle sona erdi.

 

DÜDÜK ALTAY’DA

Pazar günü saat 14.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Çağdaş Altay yönetecek. Altay’ın yardımcılıklarını Cüneyt Taner ve Segah Tunçkol üstlenecek.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş