Posoflulardan Emniyet Müdürü’ne ziyaret

Polis Teşkilatı’nın 169’uncu kuruluş yıl dönümünü nedeniyle, Posoflular Derneği Başkanı Murat Yurdaer Ekici ve bazı dernek yöneticileri, İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 18.04.2014
1.094
A+
A-

Polis Teşkilatı’nın 169’uncu kuruluş yıl dönümünü nedeniyle gerçekleşen ziyarette, Posoflular Derneği Başkanı Murat Yurdaer, kendilerini kabulünden dolayı Emniyet Müdürü Şükrü kaplan’a teşekkür etti.

 

POLİS TEŞKİLATIMIZA GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Posoflular Derneği Başkanı Murat Yurdaer Ekici, “Polis Teşkilatı’nın 169’uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Müdürümüzü ve emniyet teşkilatını tebrik etmek amacıyla ziyaret etmek istedik. İnşallah nice böyle güzel mutlu günler geçiririz. Polis teşkilatımız da görevlerinde başarılar diliyoruz. Bu uğurda şehit olanları rahmetle, gazi olanları da sağlık sıhhatle anıyoruz. Bizi makamında kabul ettiği için de müdürüme teşekkür ediyorum” dedi.

 

SEVGİYLE, SAYGIYLA DAYANIŞMA İÇERİSİNDE BİRLİKTE YAŞIYOR

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyleyen İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise, “2012 yılında Ardahan’dan terfien Bursa’ya atandım. Bundan önceki görev yerim Orhangazi olsa da ilk müdürlüğümü Ardahan’da yaptım. Onun için buradaki insanlarımızın orayla da bir bağı olduğu için sizleri burada görmekten ayrıca bir mutluluk duyuyorum. Burada da gayemiz ve amacımız vatandaşımızın huzur ve güveninin tesis ve temin etmek. Bunun için de İnegöl’de yaşayan bütün vatandaşlarımızla iyi bir iletişim ve diyalog kurarak saygıya dayalı, güveni esas alacak bir çalışma ortamı hazırlamak adına elimizden gelenin bir fazlasını yapma amacındayız. Seçim dönemini geride bıraktık. Yoğunduk. Sıkıntısız bir seçim süreci geçirdik. Burada hem vatandaşlarımızın hem STK’ların hem de siyasi partilerimizin ve de arkadaşlarımızın canla başla çalışmasının sonucunu gördük. Bundan dolayı da hepimiz mutlu olduk. İnegöl’de yaşıyoruz. Sevgiyle, saygıyla dayanışma içerisinde birlikte yaşıyor. Bundan biz de mutluluk duyuyoruz. Aslında biz İnegöl halkımız bizi bağrına bastığı için kabullendiği için biz İnegöl halkına ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş