Posoflulardan kandil programı

İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği, üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla özel bir gece tertip ederek mevlid okuttu.

Yayınlama: 09.04.2016
454
A+
A-

Serhat Camii’nde akşam namazına müteakiben mevlid okutan dernek, programa katılanlara lokum ve özel kutusunda kandil simidi ikram etti.

 

Okunan Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan duada; terör olaylarında şehit olan polis ve askerimiz unutulmadı.






 

ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRSİN

Program sonunda tüm Posofluların ve vatandaşların kandilini kutlayan Dernek Başkanı Özgen Kurşun; “Üç ayların ve Regaib Kandilinin ülkemize milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Dernek olarak şehrimize değer katmanın derdindeyiz. Hemşerilerimizle birlik olmak İnegöllü kardeşlerimizle kucaklaşmak ve sevgimizin kaynaşması için manevi bir yanı olan bu gecede böyle bir özel program tertip ettik. Geçen yıl bu mübarek geceyi ve üç ayları idrak edip bu yıla erişemeyip Hakk’ın rahmetine kavuşan müminlere ve bu vatan için toprağa düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Duamız vatanımıza kast eden ve canı pahasına terörü ülkemizden temizleyen polis ve askerimiz başta olmak üzere tüm dünya Müslümanları içindir. Gecede lokum ve kandil simidi ikram ediyoruz. Fazla olarak tedarik ettiğimiz kandil simitlerimizi gecenin sonunda polis ve askerlerimize dağıtacağız. Bu vesile ile gecemize katılan kadın-erkek tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Gecenin oluşmasında katkısı olan kardeşlerimizi de minnet duyuyorum. Bu vesile ile bir kez daha bütün hemşerilerimin, cümle Müslümanların Regaib Kandilini kutlar, Regaib Kandilinin ve üç ayların tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim” dedi.

 

Program sonunda kandil gecesi görevi başında nöbet tutan; itfaiye, bölge trafik, jandarma bölük komutanlığı, ilçe emniyet ve adalet sarayındaki personele kandil simidi dağıtıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş