Rendi BMW’yi takdim etti

Rendi Mobilya’nın düzenlediği araba kampanyasının çekilişi sonucu, Rize’de faaliyet gösteren Kalyoncu Kardeşler Mobilya sahibi Selman Kalyoncu, Rendi Mobilya’dan BMW’sini aldı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 09.03.2015
1.397
A+
A-

Rendi Mobilya’nın düzenlediği ve yaklaşık 100 kişinin katıldığı çekiliş sonucunda BMW’yi almaya hak kazanan Selman Kalyoncu, geçtiğimiz gün düzenlenen törenle arabasını aldı.

 

BU HAREKETLER BİZDE SÜREKLİ DEVAM EDECEK






Araç takdimi sırasında açıklamalarda bulunan Rendi Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yaprak, “2015 İstanbul Fuarı’nda Rendi Mobilya olarak, böyle farklı bir hareket yapalım dedik. Çok güzel bir ivme kazandık bu hareketten dolayı. Müşterilerimizin bu konu ile alakalı teveccüh gösterdiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Tabi nasip bu işler. Kalyoncu Mobilya Selman Bey bizim eski müşterimiz, kendisine nasip oldu. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bu hareketler bizde sürekli devam edecek. Bu nedenle de Rendi Mobilya daha güzel, daha iyi yerlere gelecek diye düşünüyorum” dedi.

 

FİRMASININ İSMİNİ İNEGÖL MOBİLYA YAPTI

Aracını alan Selman Kalyoncu ise, “Biz firmamızı 1979 yılında kurdur. Aşağı yukarı 30-35 seneden beri de devam etmekteyiz. İnegöl’ü çok sevdik. Hatta firmamızın Kalyoncu Mobilya olan ismini İnegöl Mobilyası olarak değiştirdik. Ve İnegöl Mobilya olarak hizmetimize devam ettik. Kendi firmamızın programladığı çekilişe katılmak istedik. Katılımımızın da meyvesini almış bulunuyoruz. Ben Piyangoya, çekilişe inanan bir insan değilim. Ama bu geldi beni buldu. Bizde gerçekten çok mutlu olduk. Bundan sonra İnegöl Mobilyası ve Rendi firmasının tanıtımını yapmaya devam edeceğim. Rendi Mobilya sahibi Murat Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha güzel günleri beraber yaşayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş