Rendi’nin mercedes’i Kahramanmaraş’a gitti

Rendi Mobilyanın otomobil kampanyasının talihlisi belli oldu. Mercedes marka otomobil, yapılan çekilişle Kahramanmaraş’ta bir mobilyacıya gitti. Firma yetkilileri, talihliyi telefonla arayarak müjdeyi verdi.

Yayınlama: 07.03.2016
530
A+
A-

Rendi Mobilya, geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlediği otomobil kampanyasının ikincisini gerçekleştirdi. İstanbul Mobilya Fuarında (İMOB) Rendi Mobilyadan 50 bin TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine, otomobil kampanyası için çekiliş kuponu verilmişti.

 

BU YIL MERCEDES






Geçtiğimiz yıl BMV marka otomobil hediye eden Rendi, bu yıl yaklaşık değeri 150 bin TL olan Mercedes marka otomobil hediye etti.

 

NOTER HUZURUNDA ÇEKİLİŞ

Fuar boyunca Rendi mobilyadan alışveriş yapan onlarca firma arasından otomobili alacak olan talihli bugün yapılan çekilişle belli oldu. Marrion Otel’de düzenlenen çekiliş, noter huzurunda gerçekleştirildi.

 

Çekiliş öncesi bir açıklama yapan Rendi Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavaz, Rendi Mobilyanın 15 yıllık ticari hayatında bütün sorumluluklarını ve tüm verdi taahhütleri gününde yerine getiren bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Ticari hayatındaki taahhütleriyle ilgili her türlü sorumluluğunu zamanında yerine getirme mutluluğu yaşayan İnegöl’ün güzide firmalarından biri olan Rendi’nin ticari hayatını devam ettirirken, hem satışların artması hem de firmanın tanınırlığının artması adına bazı atraksiyonlar yaptıklarını ifade eden Kavaz, “Bu yıl otomobil çekilişimizin ikincisini düzenledik. Malumunuz Türkiye’de mobilya ticaretinin sezonsal başlangıcı olan İMOB fuarında bir araba kampanyası düzenledik. Bu kampanyada geçtiğimiz yıl BMV hediye etmiştik. Rize’de Kalyoncu Mobilyaya hediye etmiştik. Bu yıl da Mercedes çekilişi yapıyoruz” dedi.

 

SATIŞLARI YÜZDE 25 ARTTIRDI

Geçtiğimiz yıl yapılan kampanyadan müşterilerinin de gayreti ve teveccühü ile memnun kaldıklarını kaydeden Zeki Kavaz, “Çok verimli geçti. Kampanyamızın satışa katkısının da yüzde 25 etkili olduğunu gözlemledik. Toplanan kuponlardan da bu görülmektedir. Bugün noter hanım huzurunda bu yılki talihliyi de belirleyeceğiz. Bu yıl ikincisini yaptığımız araç kampanyamızda talihli firmamıza aracını teslim edeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

DUBLE ŞANS!

Zeki Kavaz’ın açıklaması sonrası davetliler ve noter huzurunda kupan sayılarının yazılı olduğu kapalı kutularda çekiliş gerçekleştirildi. Mercedes marka otomobili almaya hak kazanan talihli, 20 numaralı kuponun sahibi Kahraman Maraşlı Adsel Mobilya firması sahibi Adnan Ünal oldu. İlk talihlinin belirlenmesinin ardından yedek talihli için de kura çekildi. Yedek talihli için yapılan kura çekiminde de Adnan Ünal’a ait 74 nolu kupon çıkınca, salon kahkahaya boğuldu.

 

YEDEK TALİHLİ MUĞLA’DAN

Bunun üzerine yedek talihlinin belirlenmesi için yeniden çekiliş yapıldı. İkinci çekilişte Muğla’nın Dalaman ilçesinde bulunan Çepken Mobilya firmasının sahibi Ramazan Çepken yedek talihli olarak belirlendi.

 

MÜJDEYİ TELEFONLA VERDİLER

Talihlinin belirlenmesinin ardından, firma yetkilileri Kahraman Maraşlı mobilyacı Adnan Ünal’ı cep telefonundan arayarak müjdeli haberi verdi. Ünal, otomobilin kendisine çıktığını öğrenince büyük sevinç yaşayarak Rendi Mobilya ailesine teşekkürlerini sundu. Aracın kısa bir süre sonra teslim edileceği öğrenildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş