Sağlam’dan “Adamalık” örneği

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yakalandığı amansız hastalık dolayısıyla tedavi gören 43 yaşında Bursaspor’un fanatik taraftarı İnegöllü Adnan İncebay’ı evinde ziyaret etti. Sağlam, İncebay’a imzalı Bursaspor forması hediye ederek moral verdi.

Yayınlama: 09.10.2015
574
A+
A-

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Çelik ile birlikte, yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi görmekte olan fanatik Bursaspor taraftarı İnegöllü Adnan İncebay’ı evinde ziyaret etti. Mesudiye Mahallesi Pazarcık Sokak’taki evinde ikamet eden Adnan İncebay, hasta yatağından doğrulduğunda karşısında Ertuğrul Sağlam’ı görünce büyük bir heyecan yaşadı.

 

“BUNDAN DAHA GÜZEL NE OLABİLİR?”






Kendisine büyük bir sürpriz olduğunu ifadene Adnan İncebay, “Bundan daha güzel ne olabilir? Gerçekten çok mutlu oldum. Çok çok teşekkür ederim. Bursaspor’un fanatik taraftarıyım” dedi.

 

“ÇOK İYİ BİR BURSASPOR TARAFTARI”

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, “Adnan’ın çok iyi bir Bursaspor taraftarı olduğunu biliyorum. Kendisini daha evvelden de tanıyorum. Rahatsızlık geçirdi. İnşallah Allah yardımcısı olacak, sağlığına tekrar kavuşacak ve kendisini tekrar maçlara davet edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

BURSASPOR HERKESİN ÖZLEDİĞİ YERE ÇIKACAK

Takımı yavaş yavaş toparlamaya çalıştıklarını belirten Sağlam, “Her geçen gün daha performans ortaya koymaya çalışıyoruz. Bizi sevenleri daha mutlu etmek için çalışıyoruz. Bursaspor herkesin özlediği yere çıkacak. Biz bundan eminiz. Bizi sevenlerin dualarıyla da güzel günler yakında” diye konuştu.

 

GÖNLÜMÜZ MİLLİ TAKIMDAN YANA

Milli Takım’ın Cumartesi günü oynayacağı Çek Cumhuriyeti maçının sorulması üzerine konuşan Sağlam, “Gönlümüz Milli Takım’dan yana, dualarımız onlarla beraber. İnşallah onlar da Cumartesi günü güzel bir maç oynayacaklar. İzlanda maçına bir bayram havasında çıkmamızı sağlayacak sonucu alacaklardır. Kendilerine yürekten inanıyorum. Allah yardımcıları olsun. İnşallah biz de maça giderek destekleyeceğiz. İyi bir maç sonucunda Milli Takım büyük bir engeli aşıp artık Avrupa Şampiyonasına katılma yolunda ciddi bir engeli aşarak hepimizi mutlu edecektir” İfadelerini kullandı.

 

Sağlam, ziyaretin sonunda fanatik Bursaspor taraftarı olan Adnan İncebay’ı Bursaspor-Antalya maçına davet etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş