“Sahaya girdiğimde çok duygulandım”

6 Aylık sakatlığın ardından ligin son maçında 2-1 yendiğimiz Düzyurt maçının son dakikalarda görev alan golcü oyuncu Raif Demir, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Raif, ” Sahaya girdiğimde gerçekten çok duygulandım” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 05.05.2015
454
A+
A-

Uzun süren sakatlığının ardından Düzyurtspor karşılaşmasının son dakikalarında oyuna dahil olan Raif Demir, sahaya girdiği an çok duygulandığını ifade etti.

 

ÇIKMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ






Demir, şöyle konuştu: “Öncelikle takım olarak hedeflediğimiz yere Palay-Off’a kaldık. PTT 1.Ligine çıkmak için önümüzde geçmemiz gereken 3 takım var. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah PTT 1.Ligine çıkarız. Kendime gelince 6 ay sonra ilk defe bir müsabakada oynadım. Bunun için bana şans veren hocama teşekkür ediyorum. Sahaya girdiğimde gerçekten çok duygulandım. Taraftarlarımız çok iyi karşıladı. Onlara çok teşekkür ediyorum. Sakatlığımda yanımda olan yönetim kurulumuza, masörümüze, fizyoterapimiz Deniz Yılmaz’a teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha güzel olacak. Bundan sonra Play-Off var önümüzde. Çıkmak için elimizden geleni yapacağız”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş