Şekerci ve Gülses’ten İstanbul Şarkıları

T.C. Kültür Bakanlığı Cumhurbaşkanlığı Korosu Sanatçısı ve TRT Gençlik Korosu Ses Sanatçısı olan İnegöllü Tolga Şekerci, Türk Sanat Müziği’nin en büyük ve sevilen isimlerinden Melihat Gülses ile birlikte konser verdi.

Yayınlama: 09.02.2016
428
A+
A-

Pera Müzik tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türk Müziği Konserleri programının sonuncusu “İstanbul Şarkıları” konseri ile gerçekleştirildi. Prof. Dr. Alâeddin Yavaşca danışmanlığında ve Sinan Sipahi koordinatörlüğünde düzenlenen konserlerin sunuculuğunu Osman Nuri Özpekel yaptı. Programın misafir solistleri; birçok kesim tarafından Türk Sanat Müziği’nin kraliçesi olarak adlandırılan Melihat Gülses ve İnegöl’ün son zamanlarda yetiştirdiği en iyi seslerden biri olan T.C. Kültür Bakanlığı Cumhurbaşkanlığı Korosu Sanatçısı ve TRT Gençlik Korosu Ses Sanatçısı Tolga Şekerci oldu.

 

Büyük bestekârların seçme eserlerini seslendiren Gülses ve Şekerci’nin konserine sanatseverler yoğun ilgi gösterdiler. Genç yaşına rağmen birçok büyük isimle birçok platformda düet yapma tecrübesi edinen Şekerci, Gülses ile düet yapmanın kendisi için bir onur olduğunu belirtti. Küçük yaşlarda İnegöl Türk Müziği Korosu’nda sanat hayatına başlayan ve önce TRT Gençlik Korosu’nda ardından da T.C. Kültür Bakanlığı Cumhurbaşkanlığı Korosu’nda sanatçı olma hakkı elde ettiğini belirten Şekerci, bulunduğu konuma gelmesinde emeği geçen ve kendisini yetiştiren Şef Diler Yalaza başta olmak üzere tüm şeflerine teşekkür etti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş