Şevki Yılmaz’dan Aktaş’a tebrik

TBMM 20. dönem Rize Milletvekili ve eski Rize Belediye Başkanı Şevki Yılmaz, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şevki Yılmaz, “İnegöl hakikaten çok gelişmiş, değişmiş ve büyümüş. Yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı Allah razı olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun” diyerek başarılı hizmetlerden dolayı Başkan Aktaş’ı tebrik etti. •Serhat ÇİEK

Yayınlama: 20.02.2015
890
A+
A-

Rize Belediye Başkanlığı ve bir dönem de milletvekilliği yapan Şevki Yılmaz, konferans vermek için geldiği İnegöl’de İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Şevki Yılmaz’a İnegöl ve 11 yıllık görev süresince yaptığı hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Aktaş, Şevki Yılmaz’ın ülkemize hizmet etmiş önemli siyasetçilerden olduğunu ifade ederek; “Şevki hocam yaptığı birçok hayırlı çalışmalarla hatırlanmakta. Bugün hala bu hayırlı çalışmalarına, hizmetlerine devam etmekte. Kendileri ‘Türkiye’nin Dünü, Bugünü Ve Yarını’ konulu konferansıyla Türkiye ve dünya meselelerini anlatmak üzere İnegöl’de. Türkiye, özellikle son 10 yılda birçok engellemelere rağmen çok önemli gelişmeler göstererek, dünyada varlığını hissettirdi” dedi. Türkiye’deki bu gelişim ve dönüşüme paralel olarak İnegöl’ün de yerel anlamda gelişip büyüdüğünü kaydeden Aktaş, İnegöl’e bugüne kadar pek çok yatırım yaptıklarını, önümüzdeki süreçte de İnegöl’de çok önemli çalışmalara imza atacaklarını ifade etti. 






 

İNEGÖL HAKİKATEN ÇOK GELİŞMİŞ

Türkiye ve dünya gündeminin de değerlendirildiği ziyarette Başkan Aktaş’ın yapmış olduğu çalışmaları dinleyen TBMM 20. Dönem Rize Milletvekili ve Rize eski Belediye Başkanı Şevki Yılmaz ise; “İnegöl’e geçmişte de çok gelmiştim. İnegöl hakikaten çok gelişmiş, değişmiş ve büyümüş. Yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı Allah razı olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun” diyerek başarılı hizmetlerden dolayı Başkan Aktaş’ı tebrik etti. 

 

Başkan Aktaş ziyaretin sonunda günün anısına Şevki Yılmaz’a, üzerinde İnegöl motiflerinin işli olduğu çini hediye etti



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş