Son uyarılar yapıldı

İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri uygun olmayan yerlere gelişi güzel bir şekilde dökülen moloz, çöp ve inşaat atıklarının temizleme işlerini yapmaya devam ediyor.

Yayınlama: 27.08.2015
450
A+
A-

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi verdi.

 

KÖTÜ BİR HALE BÜRÜNMEKTEDİR






Kansu; “Şu an Alanyurt Yenişehir Caddesi ile Kozluca yolu arasındaki cadde üzerindeyiz. Ekiplerimiz bugün bu alana dökülen moloz, inşaat atığı ve çöplerin temizliğini yapıyor. Maalesef düşüncesiz ve çevreye saygısı olmayan insanların gelişi güzel attıkları molozlar, inşaat atıkları ve çöpler yüzünden çevremiz kirlenmekte, derelerimiz, yeşil alanlarımız tanınmayacak hale gelmekte ve yol kenarları da çok kötü bir hale bürünmektedir” dedi.

 

LÜTFEN ÇEVREMİZİ KİRLETMEYELİM

Konuşmalarına devam eden Kansu; “Duyarsız insanlarımız yüzünden kirletilen İnegöl’ümüzün çevresi belediye ekiplerimiz tarafından temizlenmeye devam ediyor. Şu anda üç bölgede temizlik çalışmalarımız sürüyor. Her türlü moloz, inşaat atığı ve evsel atıkları temizlemekten ziyade bu alanları bu hale getirmemek ve en önemlisi de geleceğimiz adına çocuklarımızın yaşanabilir bir şehirde hayatlarını sürdürmeleri için lütfen çevremizi kirletmeyelim” dedi.

 

LİSANSLI ÇÖP SAHALARINA VE KATI ATIK SAHALARINA DÖKMELERİNİ RİCA EDİYORUZ

Kansu son olarak; “Çevreye saygılı olduğumuz takdirde, daha temiz ve daha güzel bir şehirde yaşayabiliriz. Özellikle bu konuda vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstereceklerini umut ediyor, moloz, inşaat atığı ve çöpleri de uygun olmayan alanlar yerine düzenli lisanslı çöp sahalarına ve katı atık sahalarına dökmelerini rica ediyoruz. Biz İnegöl Belediyesi olarak sürekli temizlik işlemleri yapıyoruz ancak unutmamak gerekir ki asıl olan kirletmemektir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş