Sözünü tutmanın mutluluğunu yaşıyor

2005 Yılında Sulhiye Mahallesi’ne su fabrikası kurulması için yetkili su şirketleri ile görüşerek bu konuda kendi mahalle sakinlerine söz veren Murat Cengiz, kendisi ile bu konuda dalga geçilmesine rağmen sözünü tutmanın mutluluğunu yaşıyor. İkinci su tesisi için de söz verdiğini belirten Murat Cengiz, girişimleri sonucu onu da kendi mahallesine kazandırılmasına vesile olduğunu belirtti.

Yayınlama: 22.09.2015
537
A+
A-

 

Sulhiye Mahallesi’nde ikamet eden Murat Cengiz, 2005 yılında kimsenin beklemediği şeyler için söz verip ve devamında da sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.

 






2005 Yılında 2 yıl sonrası için kendi mahalle sakinlerine su fabrikası yapımı için söz veren ve bu konuda uğraşan Murat Cengiz, kimsenin kendisine bu konu ile ilgili olumlu yaklaşmadığını ve ufak çaplı dalga geçildiğini ifade etti.

 

2 Yıl sonra Sulhiye Mahallesi’ne özel bir şirketin su fabrikası kurduğunu belirten Cengiz, insanların kedisinin doğru söylediğini anladığını ifade etti. Cengiz Sulhiye’de kurulan özel su fabrikasının kaynak suyunu bulması için ise kendisinin de seferber olduğunu ve kaynak suları kendisinin gösterdiğini belirtti.

 

2013 Yılında bir muhtarlık seçimlerinde ikinci tesis için söz veren ve bu konuda emek verdiğini belirterek muhtar adayı olan Murat Cengiz, az farkla muhtarlık seçimi kaybettiğini, ama 2013 yılında ikinci tesis kazandırılması için yapacağı çalışmalar için söz verdiğini ve bu sözünü ise yine yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş