Spor sağlıktır

Altyapısında yer alan sporcuları sporun dışında sosyal alanlarda da eğitim veren Kafkasspor bu kez de sporcularına sağlık alanında önemli eğitimler verdi.

Yayınlama: 16.09.2014
957
A+
A-

Kafkasspor Altyapısındaki sporculara Dr.Neslihan Aycan ve İlkay Aycan’ın katılımıyla düzenlenen seminerle ‘Hastalıklardan Korunma ve Hijyen’ Eğitimi verildi.

 

KENDİMİZİ FUTBOLLA SINIRLANDIRMIYORUZ






Eğitimden sonra konuşan Altyapı sorumlusu Uğur Kamacı şunları söyledi: Kafkasspor Kulübü olarak kendimizi futbol eğitimi ile sınırlandırmıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Doktor Neslihan Aycan ve İlkay Aycan’ın katılımıyla hijyen eğitimimiz oldu. Gerçekten çok güzel ve faydalı olduğunu düşündüğümüz bir eğitim gerçekleşti. Geleceğimiz olan çocuklarımıza bir nebze olsun katkımız bulunduysak ne mutlu bize. Bu eğitimin verilmesinde emekleri olan Doktorlarımız Neslihan Aycan ve İlkay Aycan’a, Plastiform İnsan Kaynakları Müdürü Emre Oğuz’a çok teşekkür ederim. Öte yandan Ekim ayı içerisinde çevre mühendislerimizin katılımıyla ‘Çevreyi koruma ve Geri dönüşüm eğitimi’ vermeyi düşünüyoruz. Bu eğitimimizin de tarihi en kısa sürede açıklanacaktır.

 

Eğitim sonrasında Kafkasspor alt yapı hocaları Aydın Ungan ve Selman Özbek, eğitimi gerçekleşmesinde emekleri olan Neslihan Aycan, İlkay Aycan ve Emre Oğuz’a çiçek ve plaket vererek kendilerine teşekkür ettiler.

 

YARARLI BİR SEMİNER OLDU

Dr. İlkay Aycan konuyla ilgili olarak yaptığı konuşmasında şunları söyledi:  Kafkasspor yönetimini yaptıkları bu önemli hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Sporcularımız için çok yararlı bir sohbet oldu. Sporda sağlığın ve dengeli beslenmenin ne kadar önemli olduğunu sporcu kardeşlerimize anlattık. Öğrenciler inşallah anlattıklarımızdan önemli dersler çıkarmışlardır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş