STK’lardan kandil ikramları

İnegöl Yerel Kültür Derneği Yönetimi, derneğin ilk helva ikramını Regaib Kandili dolayısı ile gerçekleştirdiler. Hazırlatılan 500 kişilik helva, Hacı Lütfullah Camii’nde namaz sonrası cemaate ikram edildi.

Yayınlama: 09.04.2016
546
A+
A-

Önceki akşam Regaib Kandili dolayısı ile Hacı Lütfullah Cami önünde düzenlenen programda vatandaşlara 500 kişilik helva ikramı yapıldı.

 

GELENEKSELLEŞTİRİLECEK






Helva ikramı sonrasında konuşan Dernek Başkanı İbrahim Ertaş, dernek olarak ilk kandil gecesinde helva dağıttıklarını söyleyerek, “Bundan sonrada kandillerde farklı camilerde cemaatimize helva ikramında bulunmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm İslam âleminin kandilini kutluyorum” dedi.

 

BOŞNAKLAR İKRAMLARI SÜRDÜRDÜ

Bir diğer helva ikramı ise Bosna-Hersek Derneği tarafından yapıldı. Dernek önünde kurulan stantta camiden çıkan vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.

 

500 kişilik helva ikramı yaptıklarını söyleyen Dernek Başkanı Şefik Güngör, “Tüm İslam âleminin kandilini kutluyorum. Dernek olarak cemaatimize helva ikramında bulunduk. Allah birlik ve beraberliğimizi arttırsın” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş