Taraftara sağduyu çağrısı

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, Amed Sportif Faaliyetleri müsabakasında eksi yönde yaşanması muhtemel olayların ilçemize ve İnegölspor’a zarar verebileceğini belirterek Bordo Beyazlı taraftarları sağduyuya davet etti.

Yayınlama: 11.02.2016
413
A+
A-

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, Taraftardan Sorumlu Yönetici Deniz Erdem ve Efsane Maraton tribün lideri Tevfik Taşkın, İnegölspor’un hafta sonu evinde ağırlayacağı Amed Sportif Faaliyetleri müsabakası öncesinde açıklamalarda bulundular.

 

İLÇEMİZ VE KULÜBÜMÜZ ZARAR GÖREBİLİR






Maç günü ile ilgili taraftarlara sağduyu çağrısında bulunan İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, “Bu haftasonu Pazar günü saat 13.30’da Amed Sportif Faaliyetleri ile İlçe Stadyumu’nda karşılamamız var. Bu karşılaşma ile ilgili dün yönetim ve İlçe Güvenlik Kurulu arasında yapılan toplantı sonucunda, Amed’in misafir seyircinin stada alınmayacağı hususunda karar alınmıştır. Bu karar İlçe Emniyeti tarafından TFF maç planlama müdürlüğüne gönderilmiştir. Nihai karar yine TFF’nin olacaktır. Camia olarak bu haftasonu bu kritik maçta, geçmiş yıllarda konuk ekibi nasıl karşıladıysak yine öyle karşılamaya taraftarlarımızı davet ediyoruz. Aksi bir durum bu hassas dönemde ilçemize ve kulübümüze zarar verecektir. İnegölspor taraftarı her zaman centilmenliğiyle ön planda olmuştur. Bunu devam ettirmelerini taraftarlarımızdan rica ediyoruz. Tam destek için herkesi maça davet ediyoruz” dedi.

 

SAHA İÇİNDE KALMALIYIZ

Taraftardan Sorumlu Yönetici Deniz Erdem ise; “Biz bu maçta da taraftarımızdan aynı desteği istiyoruz. İnegöl halkının stadı doldurmasını bekliyoruz. Fakat taraftar ve futbolculardan dış etkenlerden, olaylardan etkilenmeden saha içinde kalmaya çalışarak galip gelmeyi arzuluyoruz. Çünkü önümüzde zorlu bir dönem başlayacak. Bundan sonraki maçlarımız daha da zor olacak. Saha kapatma cezasıyla karşılaşmak istemediğimiz için taraftarımızı sabırlı ve sakin bir şekilde takımı desteklemeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

PROVAKASYONA İZİN VERMEYECEĞİZ

Son olarak söz alan Efsane Maraton tribün lideri Tevfik Taşkın, “Son günlerde ülkemizde istenmeyen olayların yaşanmasının ardından bu olayların Türk futboluna sıçraması bizleri üzüyor. Bizlerin Efsane Maraton ailesi olarak son yıllarda gelen rakip ve taraftarını nasıl karşıladığımızı herkes biliyor. Önümüzdeki hafta sonu İnegöl İlçe Stadyumu’nda konuk edeceğimiz Amed maçı öncesi İnegölspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda böyle bir açıklama yapma gereği duyduk. İnegölspor yönetimi ve taraftarları olarak Diyarbakır’da nasıl karşılandığımızı bilmenizi istiyoruz. İnegölspor yönetim kurulu üyelerimizi şehirde gezdirerek ve şehri tanıtarak bizlere vermiş oldukları değeri gördük. Son haftalarda şehrimizin lig takımı olan Bursaspor’umuzla Türkiye Kupası’nda eşleşen Amed maçı öncesi ve sonrası istenmeyen olaylar Türk futboluna gölge düşürdü diyebiliriz. Biz her zaman futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu vurguluyoruz. Haftasonu ilçe spor güvenlik kurulunun almış olduğu kararla Amed taraftarı stada alınmayacak. Sonuç ne olursa olsun sadece İnegölspor’a destek vermemin gerekiyor. İçimize sızan provokatörler olabilir bu kişilere izin vermemek tüm İnegölsporluların görevidir. Efsane Maraton ailesi olarak biz bunun bilincindeyiz. Herkesin maç öncesi ve sonrasında İnegölspor’a yakışır bir şekilde hareket edeceğinden şüphem yoktur. Gazamız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş