Temelli başvurusunu yaptı

AK Parti İnegöl eski İlçe Başkanı Bülent Temelli, 26. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu dün il başkanlığına yaptı.

Yayınlama: 03.09.2015
537
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı olarak 6 yıl boyunca başarılı bir görev sürecini geride bıraktıktan sonra 07 Haziran tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adaylığı başvurusunda bulunan ancak sıralamada yer alamayan Bülent Temelli, 01 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

AK Parti Bursa İl Başkanlığına başvurusunu gerçekleştiren Temelli aday adaylığı dosyasını İl Başkanı Cemalettin Torun’a teslim etti.






 

Temelli başvurusunda sonra yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Son altı yıldır İnegöl ilçe başkanı olarak ve öncesinde de birçok kademesinde görev aldığım, “Misyonuna”, “Vizyonuna” ve ‘’Büyük Türkiye’’ hedeflerine gönülden inandığım, AK Parti’mizden 01 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken genel seçiminde, milletvekili adayı olarak seçimlere katılmak üzere aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunuyorum. İstikrarın devamı için çıktığım bu yolda, tüm dostlarımın dua ve desteklerini bekliyorum.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş