Temelli’den veda ziyaretleri

AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden 14 Aralık günü yapılacak kongre ile ayrılacak olan Bülent Temelli, veda ziyaretlerine başladı. Temelli, bu kapsamda Kaymakam Ali Akça, Nüfus Müdürü Muzaffer Solmaz ve Mal Müdürü Yaşar Cengiz’i makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 04.12.2014
685
A+
A-

Hizmet döneminde ikili diyalogların olduğunu belirten Temelli, görev süresinin sonlanmasına yakın veda ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA HER ZAMAN DESTEK VERDİM






Bülent Temelli, İlk olarak veda ziyaretlerine İlçe Kaymakamı Ali Akça’yı makamında ziyaret ederek başladı. Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Kaymakam Ali Akça, ” 2013 yılının 1 Eylül tarihinde göreve başladığın hatırlatarak konuşmasına başlayan Kaymakam Ali Akça, “İnegöl’ü daha önce çalıştığım yerlere göre değerlendirdiğimde ölçek olarak baya büyük. Hem nüfusu ile hem ekonomisi ile hem alanıyla ki zaten hepimizin bildiği bir şey Türkiye’deki bazı illerimizden büyük bir alan. Dolayısı ile böyle bir alanda görev yapmak benim için onurdur ama siyasi kademede yer alan arkadaşlarımız için de onur. Bu süreçte 2 de seçim yaşadık. Bir mahalli idareler seçimi bir de Cumhurbaşkanlığı seçimi… Ben İnegöl’deki bu siyasi olgunluğu her yerde takdirle söylüyorum. Gerçekten benim çok hoşuma gitti. Gerek şahsınızda ve teşkilatınızda yine diğer siyasi partilerimizde ayrı bir İnegöllülük bilinci var. Bu bilinç de zaten İnegöl’e kazandırır. Böyle güzel, hareketli, güçlü bir ilçede 6 yıl ilçe başkanlığı yapmak her babayiğide nasip olmaz. Çünkü ilçe başkanları zamanlarından veriyorlar. Bazen ailelerine ayıracakları vakti kısıyorlar, bir hedef uğruna, bir ideal uğruna çalışıyorlar. Ben İnegöl’de görev yaptığım süre içerisinde AK Parti ilçe teşkilatına her zaman destek verdim. Neticede sizler de ilçeye, insanlara hizmet etmek için buradasınız bizler de insanlara hizmet etmek için buradayız. Sıklıkla kullandığım bir şey var; siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Buradaki birlik artı siyasetin medeni seviyesi benim her zaman İnegöl açısından takdirle anmama neden oldu. Bundan sonraki kararınızla yürüyeceğiniz yolda Allah sizlere kolaylıklar versin. Geçmiş hizmetleriniz için İlçe Kaymakamı olarak teşekkürlerimi bildiriyorum” dedi.

 

FAYDALI OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ise, “İlçe kongremize 9 günlük bir süre kaldı. Kısmet olursa 14 Aralık tarihinde gerçekleştireceğimiz İlçe Kongremiz ile birlikte 6 senedir yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevini ve ekibim ile birlikte AK Parti İlçe Teşkilatını idare etme görevini yeni arkadaşımıza ve yeni ekibine devredeceğiz. Bu vesile ile bugün çok değerli Kaymakamımızı ziyarete geldik. İnegöl olarak çok şanslı bir şehiriz. En azından ben bu 6 senelik süre içerisinde 3 kaymakamımız ile birlikte çalıştım. Gerçekten üçü de birbirinden değerli, geldiğinde İnegöl’e adaptasyon noktasında onlara yardım edelim derken tam tersi bizleri çok iyi anlayan, İnegöl’ü çok iyi çözen ve İnegöl’ün sorunlarına, projelerine ön ayak olmuş, bizim siyaseten yapmak istediğimiz çözümlerimize idare olarak devletimizin imkânlarını sunmuş ve bize büyüklük, ağabeylik yapmış bir mülki amir olma konusunda toparlayıcı oldular. Ben öyle diyorum, bugün aslında bir terslik gibi oluyor. Genelde biz kalırdık bürokratik kademedekiler gidip gelirdi. Vedalaşma sahnelerimiz olurdu ama biz bugün uzun süredir beraber çalıştığımız bir anlamda mesai arkadaşı olduğumuz Sayın Kaymakamımıza geldik. Tabi ki bizim bir farkımız var biz yine İnegöl’de kalıp bu hizmetleri en azından düşünce aşamasında, sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerinin biraz daha şekillenmesi noktasında faydalı olmaya çalışacağız. Bugün bu vesile ile ilk önce çok değerli Kaymakamımızdan başlayarak kurumlarımızı ziyaret edeceğiz. Bizleri bu şekilde hüsnükabul ile karşıladığı için teşekkür ederiz. Sizlere de bundan sonra gerek İnegöl’de gerek ülkemizin herhangi bir yerinde yapacağınız görevlerde başarılar diliyoruz. İnegöl adına yapmış olduğunuz hizmetlerde belki birçok şey perde arkasında kalıyor, bilinmiyor, herkes sadece hizmeti aldığı noktayı biliyor. Yakın zamanda açtığımız hastanenin açılışını ve açılıştan sonrasını biliyoruz ama onun perde arkasında başta çok değerli Kaymakamımızın ve orada hizmet veren, oranın açılması ile insanımıza hizmet etmesi ile sonuçlanan çalışmanın arka planında Kaymakam Beyin gece vakti inşaatı gezdiğini, temel atmasından diğer bütün işlerine kadar koşturduğunu bilirim. Bu anlamda tatlı bir yorgunluk yaşadık ama emin olun hedefe ulaştığımızda bu yorgunluğu hep birlikte unuttuk, bir sonraki hedef için tekrar oradan ilham aldık, gaz aldık. Bugün kadar birlikte çalıştığımız süreç içerisindeki anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

BAŞKANLIK SÜRECİ BİTTİKTEN SONRA BİZİ UNUTMASIN

Bülent Temelli, ikinci ziyaretini Nüfus Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi. Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Nüfus Müdürü Muzaffer Solmaz, “İlçe Başkanımızdan hizmet süresi içerisinde çok memnunduk. Çalıştığı süre içerisinde bizlere katkı sunmuştur. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Kendisinden şunu bekliyoruz; Başkanlık süreci bittikten sonra bizi unutmasın. Yine bizimle birlikte bu İnegöl’e hizmet etmeye devam edelim. Kurumlar olarak siyasetçilerimizden bunu bekliyoruz. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dilerim” dedi.

 

BİRLİKTE ÇALIŞMALAR YÜRÜTTÜK

Bülent Temelli ise, “Siyaset kurumları ve devlet kurumları olarak mümkün olduğunca iç içe, el ele vererek vatandaşımızın memnuniyeti, hayat standartlarının yükselmesi için birlikte çalışmalar yürüttük. Gündüz burada mesai saatlerinde bir hareketlilik var. Bir de bunun arka planı var. Gerçekten Müdürümüz özverili bir şekilde çalışıyor. AK Parti hükümetleri döneminde Nüfus Müdürlüklerinden vatandaşların alacakları hizmeti en üst seviyeye getirme anlamında bir gayret var. Yeni dönemde pasaportlarımızın, sürücü belgelerimizin de Nüfus İdareleri tarafından verileceği döneme şuanda alt yapı olarak hazırlıklarında yapılması gerekiyor. İnanıyorum ki, biz bugüne kadar nasıl yaptıysak bizde sonra gelen arkadaşlarımızda hem bunların planlanmasında, siyasi olarak buraya aktarılmasında aynı gayreti sarf edeceklerdir. Ve yine ilçe halkımızın bu kurumumuzdan en güzel hizmeti, en üst seviyede alması için hep birlikte çalışacağız. Ben de bu dönem içerisinde ki bu uyumlu çalışmalarımızdan dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu şehirde yaşayan bireyler olarak yine beraber yeni projelerimizi, yeni hedeflerimizi hayata geçirmenin gayreti içerisinde olacağız. En azından görev yapan arkadaşlarımıza maddi, manevi desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

Son olarak Mal Müdürlüğünü ziyaret eden Temelli, yeni görevlerinden dolayı Mal Müdürü Vekili Yaşar Cengiz’e hem hayırlı olsun hem de veda ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti

 

BAYRAĞI DAHA İLERİLERE GÖTÜRECEĞİNE İNANIYORUM

Mal Müdürü Vekili Yaşar Cengiz ise, “İlçe Başkanımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yönetime yeni gelecek arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum. Başkanımıza İnegöl vermiş olduklarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu hizmet, bir yarış. Bayrağı daha ilerilere götürmek gerekir. Yeni göreve gelen arkadaşlarında bayrağı daha ilerilere götüreceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş