Tepkim taraftara değildi

İnegölspor Başkan Yardımcısı Hamit Haraslı ile futbolcumuz Ekrem Sarıcam, 1-0 mağlup olunan Sivas Belediyespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Sarıçam, “Maçın 90. Dakikasında bana ters top atılınca kontrol edemedim ve ellerimi kaldırarak kendime tepki gösterdim. Seyircimizde bunu onlara tepki olarak algıladı. Tepkim taraftara değildi” dedi.

Yayınlama: 02.12.2015
419
A+
A-

Kulüp Başkan Yardımcımız Hamit Haraslı, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Takım üzerinde uzun zamandır kazanamamanın verdiği bir stres vardı. Sivas Belediyespor’u yenerek bu stresi atmak istiyorduk. Ama maçta istediklerimizi bir türlü sahaya yansıtamadık ve sahadan maalesef istemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Maçın sonlarında taraftarlarımız futbolcumuz Ekrem Sarıçam’a tepki gösterdi. Arzu etmediğimiz bir gerilim yaşandı. Maçtan sonra yönetim kurulu olarak Ekrem’le görüştük. Kendisine gerekli uyarıları yaptık. Futbolcumuzda maçın stresinden dolayı kendisine kızdığını, seyirciye yönelik bir harekette bulunmadığını bize söyledi. İnşallah böyle tatsız olaylarla bir daha karşılaşmayız. En kısa zamanda alacağımız galibiyetlerle hem alt taraftar kurtuluruz hem de taraftarımızı mutlu ederiz.”

 

Maçın stresli geçtiğine vurgu yapan futbolcu Ekrem Sarıçam ise, “”Maçta 1-0 geriye düştükten sonra istediklerimizi takım olarak sahaya yansıtamamıştık. Kaçırdığımız birçok gol pozisyonu da vardı. Zaten üzerimizde bunun verdiği bir streste vardı. Maçın 90. Dakikasında bana ters top atılınca kontrol edemedim ve ellerimi kaldırarak kendime tepki gösterdim. Seyircimizde bunu onlara tepki olarak algıladı. Tepkim taraftara değildi. Öyle bir düşüncem olmadı. Yanlış anlaşılmadan dolayı seyircilerimizden özür dilerim. İnşallah önümüzdeki maçları kazanarak takımımızı layık olduğu yere çıkarırız. Seyircilerimizden tek isteğimiz sabırlı olmaları ve takımlarını desteklemeleridir” şeklinde konuştu.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş