Trabzonda Dolmuş Ücretleri Dengelenecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi sınırları içindeki dolmuş hatlarında ücretlerin dengelenmesi ve farklılıkların giderilmesi için çalıştay düzenlendi.

Yayınlama: 06.02.2017
878
A+
A-

Trabzon’daki M ve S plakalı ticari taşıtların tarife düzenlemelerine yönelik çalıştay Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) binasında gerçekleştirildi. TESOB Başkanı Metin Kara’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya UKOME Şube Müdürü Erdoğan Sadıklar, ilçe şoförler odası başkanlarıyla ilgili ilçe esnaf odası başkanları katıldı.

Büyükşehir genelinde dengeli bir tarife düzenlemesini gerçekleştirmek üzere tarafların bir araya geldiklerini ifade eden TESOB Başkanı Metin Kara, hem esnafı hem de vatandaşı koruyan adaletli bir tarife sistemine geçmek üzere çalışmaların başlatıldığını, kilometresi birbirine yakın hatlardaki ücret farklılıklarının giderileceğini söyledi. Kara, Trabzon’un Büyükşehir statüsüne kavuşturulmasının ardından il sınırları içerisinde dolmuş hatlarında kilometre ve fiyat farklılıkları yaşandığını, bu sorunun düzeltilmesi için verimli bir toplantı yapıldığını vurguladı. Başkan Kara, “Doğu ve batı istikametindeki ilçelerimizde aynı kilometreler üzerinden alınan farklı fiyat uygulamaları sona erecek ve ücretler dengeli bir hale gelecektir. Amacımız hem yolcularımızı hem de esnafımızı koruyarak adaletli bir tarife sistemine geçmektir” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş