Tretuvar çalışmaları devam ediyor

İnegöl Belediyesi, İnegöl halkının taleplerini sürekli ön planda tutan, ilçenin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiği çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 16.04.2015
687
A+
A-

Bu kapsamda Akıncılar Mahallesinde gerçekleştirilen tretuvar ve meydan düzenlemesi çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcıları Eşref Yiğit ve Adil Kansu yerinde inceledi.

 

HİZMETLERİMİZE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ






Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; “İnegöl’ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. İnegöl Belediyesi olarak İnegöl’ümüze yeni bağlanan kırsal mahallelerimizi şehir standartlarına ulaştırmak için hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

 

MAHALLE HALKININ KULLANIMI İÇİN DÜZENLENMİŞTİR

Kırsal mahallelerde belediyenin bütçesinin elverdiğince çalışmalar yapıldığını belirten Yiğit; “Bugün de Akıncılar Mahallemizde tretuvar çalışması yapmaktayız. Yapılan incelemeler ve vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda, hoş olmayan görünüme haiz olan mahalle meydanımızın yenileme çalışmasına başlandı. Yenileme Projesi kapsamında bu alanda, 550 m2’lik taş uygulaması ve 450 m2lik yeşil alan oluşturulmuş ve ayrıca mevcut kahvehane çevresi mahalle halkının kullanımı için düzenlenmiştir” dedi.

 

BİTKİLERLE CANLANDIRILARAK YAŞAYAN BİR MEYDANA DÖNÜŞTÜRÜLMEYE ÇALIŞILMIŞTIR

Yiğit konuşmasının sonunda; “Mahalle halkımızın sosyalleşmesine imkân sağlayacak peyzaj alanları oluşturularak, oturma alanları ve renkli bitkilerle canlandırılarak yaşayan bir meydana dönüştürülmeye çalışılmıştır. Bundan sonra da İnegöl’ümüze yeni bağlanan kırsal mahallelerimizde çalışmalarımızın hız kesmeden devam edeceğini bir kez daha hatırlatmak istiyor, yapılan bu çalışmanın mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş