Turizm elçilerinden Aktaş’a ziyaret

Bursa Kültür ve Turizm Elçileri Derneği (BUKTED) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Şenişler ile Yönetim Kurulu üyeleri İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 19.11.2014
748
A+
A-

Kısa adı BUKTED olan Bursa Kültür ve Turizm Elçileri Derneği Başkanı Sedat Şenişler derneğin kuruluş amaçları ile ilgili bilgi aktardı.

 

STANT SAHİBİ OLMASI BİZİ SEVİNDİRİR






Şenişler ayrıca 19-22 Şubat tarihleri arasında İstanbul Feshane de yapılacak olan Bursa Kültür ve Turizm Günlerinde Bursa’nın tüm ilçelerinin yanı sıra İnegöl’ünde tanıtımını yapacaklarını belirterek, “dernek olarak Bursa’nın önemli bir değeri olan İnegöl’ünde bu özel organizasyonda bir stant sahibi olması bizi sevindirir” dedi.

 

Dernek Başkanı Sedat Şenişler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa’nın dünya mirası listesine girdiğini de hatırlatarak, dünya mirası gezginleri ile işbirliği çerçevesinde çeşitli proje ve etkinliklere de imza atacaklarını söylediler.

 

DOĞRU FAALİYETLER ORTAYA ÇIKARACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Bursa Kültür ve Turizm Elçileri Derneğini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise,  “Tabi hem Bursa’mız, hem de Bursa’mızın 17 ilçesi gerçekten ayrı ayrı doğal ve kültürel zenginliklerin yanı sıra sanayi anlamında da zenginliklere sahip. Bursa belki sanayisiyle, otomotiviyle, tekstiliyle ön planda gözüküyor olabilir. Ama Bursa aynı zamanda bir tarım, tarih ve turizm şehridir. Bu yönüyle ben kurulmuş olan derneğimizin doğru faaliyetler ortaya çıkaracağını düşünüyorum” dedi.

 

TANITIM ZİNCİRİNİN İLK HALKASI OLACAKTIR

Dernek Başkanının ve dernek yöneticilerinin bu noktada çok gayretli olduklarını ifade eden Başkan Aktaş; “inanıyor ve ümit ediyorum ki Feshane de yapılacak olan bu faaliyet, Bursa’nın tüm Türkiye’ye, hatta bütün dünyaya tanıtımı için yapılacak olan tanıtım zincirinin ilk halkası olacaktır” şeklinde konuştu.

 

HEM İNEGÖL’ÜMÜZÜN, HEM BURSA’MIZIN GÜZELLİKLERİNİ TANITMAK İSTERİZ

İnegöl’ün Bursa’nın merkezden sonraki en büyük ilçesi olduğunu vurgulayan Aktaş, “İnegöl’ü, İnegöl mobilyasını, köftesini, kaplıcasını ve tarımını, İnegöl’ün mehterini zenginliklerini tanıtabilmek adına bizimde farklı çalışmalarımız faaliyetlerimiz var. Tabi Bursa özelindeki böyle bir çalışma içerisinde yer alarak çalışmaya katkı koymak, beraberinde hem İnegöl’ümüzün, hem Bursa’mızın güzelliklerini tanıtmak isteriz. İnşallah ilgili arkadaşlarımızın marifetiyle, bu noktada yer almak istediğimizi ben bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Aktaş; Bu tip sivil toplum kuruluşlarının gönüllülük esasına dayandığını, büyük bir gayret ve heyecanın da gerektiğini bildiklerini belirterek, bu yönüyle de dernek üyelerinin değerli katkıları ve destekleri için hem bir Bursalı, hem de bir Belediye Başkanı olarak kendilerine teşekkür ettiklerini ifade etti



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş