Üzerine zift döküldü

Asfalt çalışması yapan işçinin üzerine kazandaki zift başından aşağı döküldü. İşçi ağır yaralandı.

Yayınlama: 27.08.2015
580
A+
A-

Edinilen bilgilere göre TOKİ mevkiinde asfalt çalışması yapan özel firmanın işçisi 33 yaşındaki Uğur Çiçek, iddiaya göre makinenin üzerindeki zift kazanının çeşmesini açmak istedi. Bir anda patlayan çeşmeyle birlikte kazanın içindeki sıcak zift işçinin başından aşağıya doğru döküldü.

 

Ziftin üzerine döküldüğü işçi kendini zor kurtardı. Ağır yaralanan işçi, özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilerek tedavi altına alındı.






 

Acil Serviste doktor ve sağlık ekiplerince müdahale odasına alınan işçinin kafasından başlayarak ziftin temizlenmesi için operasyon düzenlendi. Yarım saatlik operasyon sonucunda kafasında ve kollarındaki ziftin bir kısmı temizlenen işçinin yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevkine karar verildi.

 

Operasyonun ardından zift dökülen yerleri bandajlanan vücudunun yüzde 30’luk bölümünde yanık oluşan ağır yaralı işçi, 112 Acil Servis Ambulansı ile doktor kontrolünde Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Yanık ünitesine sevk edildi. İşçinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş