Velilerle birlikte mangal partisi

Bu yıl öğrenim hayatına başlayan Halime Hatun Anaokulu’nda etkinlikler devam ediyor. Babaların okul etkinliklerine katılımını sağlamak isteyen okul yönetimi, mangal partisi yaparak hem velilerin kaynaşmasına, hem de babaların okul etkinliklerine sıklıkla katılımını sağlamak için önemli bir adım attı.

Yayınlama: 28.12.2015
468
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Halime Hatun Anaokulu Müdiresi Çiğdem Gül, “Etkinliğimizin amacı babalarımızı okul etkinliklerine dâhil etmek. Mangal benim işim diyen babalarımız, “Bu etkinlik sizin için” diyerek duyurduk. Katılım çok güzeldi, velilerimiz çok memnun kaldı. Babalar mangal ile uğraşırken, annelerimiz ise diğer işlerle meşgul oldular. Birlik ve beraberlik örneği gösterdiler aslında. Bunun yanında personelimiz de elinden geleni yaptı. Velilerimize hem yardım ettiler hem de onlarla ilgilendiler. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Katılımlarından dolayı özellikle babalar olmak üzere bütün aileleri tebrik ediyorum”

 

“Bu bizim ilk etkinliğimiz değil. Daha önce aşure ikramında ve benzeri programları da gerçekleştirmiştik. Etkinliklerimiz devam edecek. Bu vesile ile ben velilerimizin de bundan sonraki etkinliklerimize de katılmalarını bekliyor, tekrar teşekkür ediyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş