Yollar çamur deryası

Kar yağışı, ardından da yağmur sonrası Alanyurt Yeni Mahalle Uludağ Caddesi’ni çamur kaplaması ile bölgede ikamet eden vatandaşlar gazetemize ulaşarak şikâyetlerini dile getirdi.

Yayınlama: 09.01.2016
451
A+
A-

İnşaat sektörünün patlama yaşadığı bölgelerden biri olan Alanyurt’ta vatandaşlar çamurdan şikayetçi. Kar ve ardından yağmurla birlikte, büyük iş makinelerinin yol güzergahlarını sık kullanması ile yollarda çamur eksik olmuyor. İnşaat çalışmaları nedeni ile çalışma yapan iş makineleri, yüzeyi su ile kaplı olan yollarda seyir etmesi ile yollar çamurla sıvanıyor.

 

Konu ile ilgili gazetemize ulaşarak bilgi veren Selim Yavuz isimli vatandaş, “Köylerde dahi göremeyeceğiniz bir çamur deryası oluşmuş durumda ve bizi dolmuşlar dahi almak istemiyor” dedi.






 

GÖRÜNTÜ DEĞİŞMİYOR!

Habere konu olan bölge ile ilgili daha önceden de bazı vatandaşlar gazetemize ulaşarak, konu ile ilgili kurumlara mesaj vermişti. İnşaat sektörünün patlama yaşadığı bölgelerden biri olan Alanyurt’ta iş makinelerinin çalışmalarını tamamlamalarının ardından yol güzergâhlarından seyretmesi ve araçlarda herhangi bir temizleme işlemi yapılmaması nedeni ile yollar çamurla sıvanıyor.

 

SÜRÜCÜLER DE YAYALAR DA ŞİKÂYETÇİ

Kuba Camii Uludağ Caddesi mevkiinde vatandaşlar çamur yumağına dönen yollarda yürümekte güçlük çekiyor. Çamur yığınına dönen yollar yayaları olumsuz olarak etkilemeye devam ediyor. Yayaların çamurlu yollarda sıkıntılar yaşaması gözlerden kaçmazken, araç sürücüleri de yolların bu denli çamurlu olmasından şikâyetçi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş