İNEGÖL AVM SATILDI

Fiba Grubu Şirketlerinden Fiba Commercial Properties, Bursa’nın ilk açık alışveriş merkezi olan İnegöl AVM’yi, Kırcalı Yapı’dan satın Aldı.

Yayınlama: 06.01.2017
20.303
A+
A-

Fiba Grup bünyesinde bulunan Fiba Commercial Properties, Türkiye’nin önde gelen Ticari Gayrimenkul yatırımcılarından biri olarak, yurt içi ve yurt dışında 8 Alışveriş Merkezi başta olmak üzere, 500 bin m2’den fazla kiralanabilir alan, 850’yi aşkın marka ve mağaza ile Türkiye, Çin, Romanya ve Moldova’da Alışveriş Merkezleri, Ofis Binaları ve Rezidans operasyonlarını başarıyla yürütmektedir.

 

Konu ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan Kırcalı Yapı yetkilisi Nuray Kırcalı, şu ifadeleri kullandı: “Değerli iş ortağımız, paydaşlarımız, dostlarımız, 4 Haziran 2011 tarihinden itibaren Kırcalı Yapı Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde işlettiğimiz İnegöl AVM, 5 Ocak 2017 itibarıyla Fiba Holding’e devredilmiştir. Açıldığı günden bu yana her geçen gün müşterilerine yenilikler sunan, İnegöl ve çevresi için hayatın merkezi olarak konumlanan İnegöl AVM’nin vizyonunu en üst seviyeye taşımak için hep birlikte büyük emek verdik. Bu süreç içerisinde bize ve tüm ekibimize verdiğiniz destek ve inancınızdan ötürü Kırcalı ve İnegöl AVM yönetimi olarak teşekkürlerimizi sunarım” dedi.






 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş