Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, “2023 ve 2071 hedeflerimiz ve dünyadaki tüm olaylar dikkate alındığında daha hızlı ve en önemlisi de karar mekanizmalarını sadeleştiren Cumhurbaşkanlığı sistemini destekliyor ve evet diyorum” dedi.
Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi ve Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) iş birliğiyle insan kaynakları istihdamına katkı sağlamak maksadıyla 5’incisi düzenlenen ‘Geleceğin İK’cıları-İnsan Kaynakları Programı’ sertifika töreni ile son buldu.
Yıldırım Belediyesi’nin Prof Dr. Ahmet Şimşirgil’i ilçe sakinleriyle buluşturduğu programda Türk tarihinin ve siyasal olaylarının bilinmeyen yönleri ele alındı.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin İnegöl, Gürsu, Kestel, Yıldırım ve Yenişehir ilçelerinde dün gece 14 ayrı noktada eş zamanlı olarak yapılan huzur operasyonları kapsamında 3 bin 209 şahıs ve 731 aracın sorgusunun yapıldığı bildirildi.