Nilüfer Belediyesi, 2700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. ruhsatsız yapıların yıkılmasına başlandı.
Türk iş dünyası ile altyapı, inşaat ve enerji alanlarında ortak projelere imza atmak istediklerini belirten Ukrayna Başbakanı Denys Shmyhal, "Politik ilişkilerimizin yanında ekonomik ve ticari iş birliğimizi de sürekli artırıyoruz. Ukrayna, Türkiye ile büyümek istiyor." dedi.
Bursa’da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorgularının ardından 6 kişi adliyeye sevk edilirken, bir kişinin kucağındaki bebek dikkat çekti. Adliyeye sevk edilen 6 şahıstan 5’i tutuklanırken, kucağında bebek olan kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Türkiye genelinde jandarmaya ait araçları kullanan personel, güvenli sürüş konusunda Bursa'da bulunan Jandarma Trafik Okul Komutanlığında teorik ve uygulamalı eğitimlere tabi tutuluyor